Ale mąż mi bardzo pomaga może źle się wyraziłam skoro zrozumiałaś, że nie mam jego wsparcia .. stara się jak może - mimo, że pracuje sporo. Ostatnio całą noc wstawał i karmił oraz uspokajał młodego moim odciagnietym mlekiem. Dzięki niemu mogę wziąć kąpiel, zrobić sobie jesc czy po prostu się zdrzemnsc...a nawet obejrzeć film. Na tygodniu jednak jest trudniej bo budujemy dom ( mąż wszystko ogarnia) , poza tym pracuje dodatkowo żeby zapewnić nam jak najlepszy byt - nie mam sumienia kazać mu zajmować się dzieckiem całą noc po to by szedł z rana do pracy na 12h . Będzie brał urlop 2 tyg tacierzynski ale dopiero jak będziemy mieli dokumenty z urzędu ( póki co musimy je odebrać w Wawie) to wtedy go wykorzystam bardziejJejku! @Strusio85 ! Tak mi przykro! Tulę Cię bardzo! U mnie były kiepskie noce ale mój stary przemienił się w anioła i mega mi pomaga..nie wiem czy to miłość do Mieszka tak działa czy to co zobaczył podczas porodu jak sie wymęczyłam..alboi jedno i drugie..ale tak..bardzo ale to bardzo się angażuje...i aż mi głupio o tym pisać bo wiem że nie każda z was tak ma.
Mam nadzieję że twój stary też pójdzie po rozum do głowy i zacznie Ci pomagać mocno trzymam za to kciuki
A ty kochana się nie załamuj...jestem pewna że każdą z nas czekają gorsze dni i doły..to chyba normalne
Podziwiam Cię że mimo braku pomocy od męża dajesz radę! Ja naprawdę...czapki z głów dla tych z was które sa w tym wszystkim same...bo ja mimo wsparcia starego też miewam dość i padam na twarz...
Wczoraj w nocy np.przysnelam z małym na rękach i jak się obudziłam to on juz prawie mi sie sturlał na łóżko tak że..no..nie byłoby za fajnie...i też sie obwiniałam przez resztę nocy o to..
Trzymaj się dzielnie! Popatrz ile przeszłaś..jaką drogę zeby zostać mamą...jestem pewna ze teraz to pikuś dla ciebie i sprawdzisz się idealnie w tej roli ❤wierzę w ciebie!❤
To wszystko trudne ale to trochę moja decyzja, że jednak jako osoba która zostaje w domu, nie pracuje , będę przejmować większość obowiązków związanych z Frankiem.
My z Frankiem wczoraj spaliśmy we 2 na moim ogromnym łóżku. Tylko te opcje mlody akceptuje