reklama
Hej jeszcze się kulam w opakowaniuledwo ledwo. Dziś mam wizytę u lekarza i się okaże co dalej.A wy jak tam już się zapoznaliście?@Katia83 jak tam u Ciebie?
Ooo to daj znać koniecznieHej jeszcze się kulam w opakowaniuledwo ledwo. Dziś mam wizytę u lekarza i się okaże co dalej.A wy jak tam już się zapoznaliście?
Tak..my już dnia na dzień coraz lepiej Mieszko jest prze-grzeczny, śpi sobie słodko..płacze tylko na pieluchę i jedzenie ..kolki jakby zniknely po kropelkach ( położna nam doradziła infacol) tylko pierdy są straszne ale cóż..lepsze to niż jak ma go boleć brzuszek.
Za 2 tygodnie przylatuje moja mama także odliczam i nie mogę się doczekać
cały czas karmisz piersią? Fajnie ze najgorsze minęło. Ja po wizycie i nasz jeszcze nie chce wychodzićszyjka tylko o 1cm się skróciła. W czwartek jade do szpitala z skierowaniem. Chyba że do czwartku się rozpakuje superrrr ze mamcia do Was przyleci ale wnuka wycałuję juz to widzę. Trzymajcie się zdrowoOoo to daj znać koniecznie
Tak..my już dnia na dzień coraz lepiej Mieszko jest prze-grzeczny, śpi sobie słodko..płacze tylko na pieluchę i jedzenie ..kolki jakby zniknely po kropelkach ( położna nam doradziła infacol) tylko pierdy są straszne ale cóż..lepsze to niż jak ma go boleć brzuszek.
Za 2 tygodnie przylatuje moja mama także odliczam i nie mogę się doczekać
Nie, ja od początku tylko butla jakoś to nie dla mnie kp, i też jak widzę jak stary go fajnie karmi butelką i ta moja "wolnośc" to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam no ale to moje zdanie i rozumiem że nie każda ma takie samocały czas karmisz piersią? Fajnie ze najgorsze minęło. Ja po wizycie i nasz jeszcze nie chce wychodzićszyjka tylko o 1cm się skróciła. W czwartek jade do szpitala z skierowaniem. Chyba że do czwartku się rozpakuje superrrr ze mamcia do Was przyleci ale wnuka wycałuję juz to widzę. Trzymajcie się zdrowo
Ooo to koniecznie daj znaćciekawe jaką datę urodzenia będzie mieć twoje maleństwo
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Hej. Ja miałam do cesarki. Pani mi się wbiła super za pierwszym razem nawet nie poczułam. Kręgosłup mnie nie bolał w ogóle po tym.Hej dziewczyny..czy któraśz was miała to znieczulenie w kręgosłup (epidural to chyba się nazywa) do porodu czy w innych okolicznościach? Jestem ciekawa jak długo potem was bolał o ile w ogóle kręgosłup?
oczywiście tak jak piszesz to każdego indywidualna sprawa. Ja chce spróbować karmić ale zobaczymy jak to będzie. Oczywiście dam znać trzymajcie sieNie, ja od początku tylko butla jakoś to nie dla mnie kp, i też jak widzę jak stary go fajnie karmi butelką i ta moja "wolnośc" to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam no ale to moje zdanie i rozumiem że nie każda ma takie samo
Ooo to koniecznie daj znaćciekawe jaką datę urodzenia będzie mieć twoje maleństwo
MamaAniola
Fanka BB :)
Hej ja miałam takie znieczulenie przy porodzie córki. Nie miałam pozniej żadnych dolegliwości...Hej dziewczyny..czy któraśz was miała to znieczulenie w kręgosłup (epidural to chyba się nazywa) do porodu czy w innych okolicznościach? Jestem ciekawa jak długo potem was bolał o ile w ogóle kręgosłup?
reklama
Mi chyba się źle wkłukła bo do tej pory mnie pobolewa a jeszcze przy porodzie jak myśleliże urodze naturalnie..to jak mnie puszczalo znieczulenie to najpierw czułam po prawej stronie i to tak konkretnie..a w lewej nicHej. Ja miałam do cesarki. Pani mi się wbiła super za pierwszym razem nawet nie poczułam. Kręgosłup mnie nie bolał w ogóle po tym.