Az się wzruszyłam .... Dziękuję Ci bardzo kochana ...tak . To niesamowity czas. Powoli do mnie dociera, że jestem coraz bliżej celu ..i że synek jeśli wszystko pójdzie dobrze będzie ze mną już w kwietniu masz rację.. będzie stres nie raz nie dwa. .ale jestem w stanie wszystko przetrwać dla tego malca Jak się maleństwo chow
Hej! Ja też tak teraz mam nawet dzisiaj mówiłam do koleżanki z pracy że tak się dobrze czuję, że aż mnie to martwi mam więcej energii i nawet spać już nie chodzę o 21 tylko czasami i do 22.30 wytrzymuje!szokDziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie ).
Ja dopiero 5go ide prywatnie na usg bo te na kase chorych mam chyba dop w 20 tyg...a 7go mam spotkanie z położną takżezobaczymy co powie.
Niestety wczoraj dostałam przykrą wiadomość od koleżanki z pracy że jej bratowej dzidziuś zmarł a miała termin na tą sobotę strasznie mną to tąpnęło..staram się nie panikować i nie stresować ale po takiej informacji to...