Ja umówiłam prywatne usg na dzisiaj bo ta wiadomość tak mnie przybiła i zmartwiła..boję się cieszyć..Ja mimo iż mam więcej energii to śpię zdecydowanie dłużej i lepiej ostatnio ... Nie wiem czy tylko ja to mam ale mam tak durne i bujne sny , że głowa mała. Przedwczoraj śniło mi sie, że Pasnik przyjechal do mojego domu analizować moje wyniki i wspólnie zjedliśmy śniadanie, które własnoręcznie przyrządzilam
To bardzo przykre niepojęte ... Ja też dostałam wczoraj smutna wiadomosc od przyjaciółki. Udało jej się zajść naturalnie w ciążę ( ma za sobą 2 nieudane procedury ivf) ale niestety beta przestala rosnąć ...a tak się cieszylam, że będziemy w ciąży razem.
Ta informacja też chyba wywołała we mnie lęk. Zwłaszcza, że USG tuż tuż ... I tak się martwię czy wszystko ok. Oby
14go listopada mam te na nfz angielski ale nie mogłam juz wytrzymać zwłaszcza po tej wiadomości
Strasznie mi przykro z powodu przyjaciółki mam nadzieję że że szybko im się uda znowu zajść w ciążę tym razem szczęśliwą
Mi wczoraj wróciły na chwilę "objawy ciąży" akurat na nieszczęście byłam w biurze...strasznie kręciło mi sięw głowie i nie mogłam się na niczym skupić..już myślałam że będę wracać do domu ale na szczęście przeszło mi po godzinie...a póki co jest ok..wstałam dzisiaj rano i czuje się może nawet poćwiczę z tej okazji