reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Ja mimo iż mam więcej energii to śpię zdecydowanie dłużej i lepiej ostatnio 🙈... Nie wiem czy tylko ja to mam ale mam tak durne i bujne sny , że głowa mała. Przedwczoraj śniło mi sie, że Pasnik przyjechal do mojego domu analizować moje wyniki i wspólnie zjedliśmy śniadanie, które własnoręcznie przyrządzilam 🤣🤣

To bardzo przykre 😔😔 niepojęte ... Ja też dostałam wczoraj smutna wiadomosc od przyjaciółki. Udało jej się zajść naturalnie w ciążę ( ma za sobą 2 nieudane procedury ivf) ale niestety beta przestala rosnąć ...a tak się cieszylam, że będziemy w ciąży razem.

Ta informacja też chyba wywołała we mnie lęk. Zwłaszcza, że USG tuż tuż ... 🙈I tak się martwię czy wszystko ok. Oby 🙏🙏❤️❤️
Ja umówiłam prywatne usg na dzisiaj bo ta wiadomość tak mnie przybiła i zmartwiła..boję się cieszyć..
14go listopada mam te na nfz angielski ale nie mogłam juz wytrzymać 🤭zwłaszcza po tej wiadomości 😥

Strasznie mi przykro z powodu przyjaciółki 😔mam nadzieję że że szybko im się uda znowu zajść w ciążę tym razem szczęśliwą ✊🙏🤞

Mi wczoraj wróciły na chwilę "objawy ciąży" akurat na nieszczęście byłam w biurze...strasznie kręciło mi sięw głowie i nie mogłam się na niczym skupić..już myślałam że będę wracać do domu ale na szczęście przeszło mi po godzinie...a póki co jest ok..wstałam dzisiaj rano i czuje się 👌 może nawet poćwiczę z tej okazji 🤣

reklama
Cierpliwości... Powiem ci, że nie masz co się teraz martwić... Bo dopiero po transferze będziesz myślała uda się czy nie uda się 😁😁 mogłabym zrobić już test ciążowy, ale jak nie wyjda dwie kreski to do poniedziałku chyba bym zwariowała z tą niewiedza. Więc wole w ogóle poczekać i dopiero wtedy czarno na białym albo będzie albo nie ... Chociaż szczerze nic nie czuję więc to mnie ogólnie przeraża, że się nie udało 😔😔
Trzymam mocno kciuki kciuki 🤞🙏♥️

Ja umówiłam prywatne usg na dzisiaj bo ta wiadomość tak mnie przybiła i zmartwiła..boję się cieszyć..
14go listopada mam te na nfz angielski ale nie mogłam juz wytrzymać 🤭zwłaszcza po tej wiadomości 😥

Strasznie mi przykro z powodu przyjaciółki 😔mam nadzieję że że szybko im się uda znowu zajść w ciążę tym razem szczęśliwą ✊🙏🤞

Mi wczoraj wróciły na chwilę "objawy ciąży" akurat na nieszczęście byłam w biurze...strasznie kręciło mi sięw głowie i nie mogłam się na niczym skupić..już myślałam że będę wracać do domu ale na szczęście przeszło mi po godzinie...a póki co jest ok..wstałam dzisiaj rano i czuje się 👌 może nawet poćwiczę z tej okazji 🤣
A nie masz czasem tak, że brzuch bardziej wystaje a raz mniej ?? Czasem ciężko mi go ukryć a czasem jakbym w ciąży nie była 🙈... Ja mam USG w środę i też już mózg płata figle. Samopoczucie lepsze więc sporo głupich myśli 🙈...

A nie masz czasem tak, że brzuch bardziej wystaje a raz mniej ?? Czasem ciężko mi go ukryć a czasem jakbym w ciąży nie była 🙈... Ja mam USG w środę i też już mózg płata figle. Samopoczucie lepsze więc sporo głupich myśli 🙈...
Tak...tak tak..dokładnie to samo 🤣czasem myślę że nic nie widać i że niektórzy to pewnie nie wierzą nawet 🤣

Tak...tak tak..dokładnie to samo 🤣czasem myślę że nic nie widać i że niektórzy to pewnie nie wierzą nawet 🤣
Ufff...to mi ulżyło. Czasem się rano budzę i się zastanawiam czy dzidziol sie nie ewakuował. Nawet to takie napięcie w macicy lezejsze jakbym nic tam nie miała ( zwłaszcza rano ). Dopiero na wieczór coś bardziej czuję i ten brzuch większy...ale też nie zawsze 🤪odkąd lepiej działają moje jelita to mam wrażenie, że brzuch coraz mniejszy 🙈
A nasz czasem takie bóle Ala miesiączkowe ( nie skurcze a takie cmienie?)
P.s. trzymam kciuki za udane USG ♥️dawaj znać jak maleństwo rośnie. Który masz teraz dokładnie tydzień i dzień ciąży? ..ja czekam na środę 🤪 mi się na ostatniej wizycie termin porodu w niecałe 2 tyg przesunął z 30 na 25 kwietnia 🙈

Ostatnia edycja:
Ufff...to mi ulżyło. Czasem się rano budzę i się zastanawiam czy dzidziol sie nie ewakuował. Nawet to takie napięcie w macicy lezejsze jakbym nic tam nie miała ( zwłaszcza rano ). Dopiero na wieczór coś bardziej czuję i ten brzuch większy...ale też nie zawsze 🤪odkąd lepiej działają moje jelita to mam wrażenie, że brzuch coraz mniejszy 🙈
P.s. trzymam kciuki za udane USG ♥️dawaj znać jak maleństwo rośnie. Który masz teraz dokładnie tydzień i dzień ciąży? ..ja czekam na środę 🤪 mi się na ostatniej wizycie termin porodu w niecałe 2 tyg przesunął z 30 na 25 kwietnia 🙈
U mnie też tak było, że termin ponad tydzień szybciej z USG aż do połówkowych. Teraz się wyrównało 🙂

Trzymam kciuki :) na pewno na USG wszystko będzie dobrze :)

Tak tez tak czasem mam ze mnie brzuch boli jakby na okres...
My juz po usg😊 wszystko wyszło ok..serducho bije 🥰tylko nie mogli ogarnąć rozumem że my do samego końca nie chcemy znać płci 🙈
Ta ,co robiła usg - sprawdziła i myślała że my robimy jakąś imprezę z tej okazji gdzie się dowiemy...tak jak to teraz modne🤭 a my że nie..potem jeszcze tłumaczylismy recepcjonistce i kolesiowi który chyba jest właścicielem...chyba faktycznie jesteśmy wyjątkowi bo byli mega zdziwieni 🤣

Ja dzisiaj zaczęłam 15 tydzień a termin mam na 22 kwiecień 😁
A jakie wybraliście imie dla małego?dobrze pamiętam, Leon?🥰

reklama
Tak tez tak czasem mam ze mnie brzuch boli jakby na okres...
My juz po usg😊 wszystko wyszło ok..serducho bije 🥰tylko nie mogli ogarnąć rozumem że my do samego końca nie chcemy znać płci 🙈
Ta ,co robiła usg - sprawdziła i myślała że my robimy jakąś imprezę z tej okazji gdzie się dowiemy...tak jak to teraz modne🤭 a my że nie..potem jeszcze tłumaczylismy recepcjonistce i kolesiowi który chyba jest właścicielem...chyba faktycznie jesteśmy wyjątkowi bo byli mega zdziwieni 🤣

Ja dzisiaj zaczęłam 15 tydzień a termin mam na 22 kwiecień 😁
A jakie wybraliście imie dla małego?dobrze pamiętam, Leon?🥰
Wow. Serio do porodu nie chcecie znać płci? 😁To
faktycznie jesteście rzadko spotykanym przypadkiem bo większość rodziców chce znać płeć najszybciej jak się da 🤪🤪
Ja osobiście mogłam w nifty nie wybrać opcji - ustalenie płci...ale bardzo chciałam ją znać więc oczywiście poprosiłam o jej ustalenie 😜
To mamy bardzo zbliżone terminy 😁
Póki co cały czas myślimy. Wśród typów jest na razie Leon i Franek 🤪ale jakie finalnie wybierzemy tego jeszcze nie wiemy

Do góry