reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

Az się wzruszyłam ....😭😭❤️ Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️❤️ 😘 ...tak . To niesamowity czas. Powoli do mnie dociera, że jestem coraz bliżej celu ..i że synek jeśli wszystko pójdzie dobrze będzie ze mną już w kwietniu 😍 masz rację.. będzie stres nie raz nie dwa. .ale jestem w stanie wszystko przetrwać dla tego malca ❤️ Jak się maleństwo chow

Dziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy 🤔 mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie 🤪).
Hej! Ja też tak teraz mam 😁nawet dzisiaj mówiłam do koleżanki z pracy że tak się dobrze czuję, że aż mnie to martwi 🤣🤭mam więcej energii i nawet spać już nie chodzę o 21 tylko czasami i do 22.30 wytrzymuje!szok 😂
Ja dopiero 5go ide prywatnie na usg bo te na kase chorych mam chyba dop w 20 tyg...a 7go mam spotkanie z położną takżezobaczymy co powie.

Niestety wczoraj dostałam przykrą wiadomość od koleżanki z pracy że jej bratowej dzidziuś zmarł a miała termin na tą sobotę 😥 strasznie mną to tąpnęło..staram się nie panikować i nie stresować ale po takiej informacji to...

reklama
Hej! Ja też tak teraz mam 😁nawet dzisiaj mówiłam do koleżanki z pracy że tak się dobrze czuję, że aż mnie to martwi 🤣🤭mam więcej energii i nawet spać już nie chodzę o 21 tylko czasami i do 22.30 wytrzymuje!szok 😂
Ja dopiero 5go ide prywatnie na usg bo te na kase chorych mam chyba dop w 20 tyg...a 7go mam spotkanie z położną takżezobaczymy co powie.

Niestety wczoraj dostałam przykrą wiadomość od koleżanki z pracy że jej bratowej dzidziuś zmarł a miała termin na tą sobotę 😥 strasznie mną to tąpnęło..staram się nie panikować i nie stresować ale po takiej informacji to...
Boże kochany jakie to wszystko dziwne i nie sprawiedliwe

Az się wzruszyłam ....😭😭❤️ Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️❤️ 😘 ...tak . To niesamowity czas. Powoli do mnie dociera, że jestem coraz bliżej celu ..i że synek jeśli wszystko pójdzie dobrze będzie ze mną już w kwietniu 😍 masz rację.. będzie stres nie raz nie dwa. .ale jestem w stanie wszystko przetrwać dla tego malca ❤️ Jak się maleństwo chowa? 🥰
Dziękuję, wspaniale!♥️
Oczywiście mamy wzloty i upadki (ale tych upadków coraz mniej😅), kiedyś koleżanka mi powiedziała, że najgorsze pierwsze pół roku, żeby odchować. I wiecie co, na ten moment podzielam jej zdanie.
Jedyny mankament to sen Młodego.... Czy w dzień czy w nocy, to wybudza się co 45mim, co godz i niestety w większości przypadków nie potrafi sam usnąć .... 😔 Więc z racji mojego umęczenia, część nocy Młody śpi z nami.... A tak planowałam, że szybko go wysiedle do Jego pokoiku... 😒 Eh... Plany, planami, a życie pisze swoje scenariusze 😅

Jak tam? Dziś już 5dpt ja za tydzień mam wizytę i wtedy będziemy wiedziec kiedy transfer 🥰
Hejka ❤️ Jestem dzisiaj 8 dzień po transferze 🙃ale nie będę robiła wcześniej żadnych testów ani bety, poczekam do poniedziałku, wtedy podjadę do Gyncentrum i zrobię badania.. a boje się niemiłosiernie!! Mierzyłam tylko progresteronco dwa dni który był z każdym dniem coraz wyższy, ale teraz lekarz powiedział , że mam czekać do poniedziałku❤️ Dam znać !!! A ty kiedy dostałaś okres ... bierzesz już leki?

Ja mimo iż mam więcej energii to śpię zdecydowanie dłużej i lepiej ostatnio 🙈... Nie wiem czy tylko ja to mam ale mam tak durne i bujne sny , że głowa mała. Przedwczoraj śniło mi sie, że Pasnik przyjechal do mojego domu analizować moje wyniki i wspólnie zjedliśmy śniadanie, które własnoręcznie przyrządzilam 🤣🤣

To bardzo przykre 😔😔 niepojęte ... Ja też dostałam wczoraj smutna wiadomosc od przyjaciółki. Udało jej się zajść naturalnie w ciążę ( ma za sobą 2 nieudane procedury ivf) ale niestety beta przestala rosnąć ...a tak się cieszylam, że będziemy w ciąży razem.

Ta informacja też chyba wywołała we mnie lęk. Zwłaszcza, że USG tuż tuż ... 🙈I tak się martwię czy wszystko ok. Oby 🙏🙏❤️❤️

Dziękuję, wspaniale!♥️
Oczywiście mamy wzloty i upadki (ale tych upadków coraz mniej😅), kiedyś koleżanka mi powiedziała, że najgorsze pierwsze pół roku, żeby odchować. I wiecie co, na ten moment podzielam jej zdanie.
Jedyny mankament to sen Młodego.... Czy w dzień czy w nocy, to wybudza się co 45mim, co godz i niestety w większości przypadków nie potrafi sam usnąć .... 😔 Więc z racji mojego umęczenia, część nocy Młody śpi z nami.... A tak planowałam, że szybko go wysiedle do Jego pokoiku... 😒 Eh... Plany, planami, a życie pisze swoje scenariusze 😅
Oj to fakt ... Planować nie ma co. Wszystko i tak finalnie dzieje się własnym tempem. Myślę, że z czasem maleństwo będzie dość coraz dłużej - tego Ci z całego serca życzę ❤️❤️❤️ To pierwsze pół roku pewnie trudny czas - ale jaki piękny 🥰😍

reklama
@Strusio85, witamy w drugim trymestrze 😃 mi również objawy przechodziły z dnia na dzień, wszystko ok ❤️ buziaki dla maluszka 😘
Oby tak było kochana ❤️ walczę z atakami paniki i głupimi myślami i nawet nieźle sobie radzę .
Myślę, że jak już to USG, pappa wyniki będą ok to odrobinkę psychicznie mnie to podbuduje . Byle do środy.🙈 dziękujemy i również buziakujemy 😘

Do góry