Tak ja tak miałam. Jak tylko minął pierwszy trymestr znaczna poprawa.Dziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie ).
reklama
Ufff . Już się zastanawiałam czy z dzidzia ok bo nagle jakoś mi sił przybyło. Postaram się cieszyć tym faktem i czasemTak ja tak miałam. Jak tylko minął pierwszy trymestr znaczna poprawa.
Ciesz się, za chwilę pojawia się nowe objawy u mnie aktualnie co jakiś czas zgaga, ból bioder w nocy i czasami jakieś kłucie. Choć to i tak jest o wiele lepiej niż w pierwszym trymestrze. W poniedziałek miałam połówkowe i wszystko ok.Ufff . Już się zastanawiałam czy z dzidzia ok bo nagle jakoś mi sił przybyło. Postaram się cieszyć tym faktem i czasem
Cudownie ja we wtorek USG i odbieram przed wizytą wynik pappa i trochę się nim stresuje ( raz mój wiek, dwa ta przezierność małego w górnej granicy normy) . Staram się jednak myśleć pozytywnie skoro nifty pro wyszedł super. Ale stresik zawsze jestCiesz się, za chwilę pojawia się nowe objawy u mnie aktualnie co jakiś czas zgaga, ból bioder w nocy i czasami jakieś kłucie. Choć to i tak jest o wiele lepiej niż w pierwszym trymestrze. W poniedziałek miałam połówkowe i wszystko ok.
Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Oj tak. Drugi trymestr ciąży jest najfajniejszy ciesz się tym stanemDziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie ).
Postaram się nie mogę uwierzyć, że to już 2 trymestrOj tak. Drugi trymestr ciąży jest najfajniejszy ciesz się tym stanem
Całkowicie normalne ja to przez całą ciążę miałam tylko ciągnięcia w pachwinach/jajnikach. Żadnych innych objawówDziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie ).
Za nikogo tak nie trzymam kciukow, jak za Ciebie Strusio pamiętam jak minął mi ten magiczny 14tc to poszłam na pierwsze zakupy dla Synka panikowałam, owszem, nie raz, nie dwa w pozostałych trymestrach, na pewno i ty będziesz się martwić ale jestem pewna, że przy odrobinie zdrowego rozsądku, będziesz umiała się cieszyć z tej ciążyPostaram się nie mogę uwierzyć, że to już 2 trymestr
Chociaż kibicuje Wam wszystkim dziewczyny pomimo, że Moje Serduszko ma już niespełna 8mcy, to zaglądam tu regularnie (ale rzadko się udzielam)
Ojojoj to już jestem spokojniejsza. DziękujęCałkowicie normalne ja to przez całą ciążę miałam tylko ciągnięcia w pachwinach/jajnikach. Żadnych innych objawów
reklama
Az się wzruszyłam .... Dziękuję Ci bardzo kochana ...tak . To niesamowity czas. Powoli do mnie dociera, że jestem coraz bliżej celu ..i że synek jeśli wszystko pójdzie dobrze będzie ze mną już w kwietniu masz rację.. będzie stres nie raz nie dwa. .ale jestem w stanie wszystko przetrwać dla tego malca Jak się maleństwo chowa?Za nikogo tak nie trzymam kciukow, jak za Ciebie Strusio pamiętam jak minął mi ten magiczny 14tc to poszłam na pierwsze zakupy dla Synka panikowałam, owszem, nie raz, nie dwa w pozostałych trymestrach, na pewno i ty będziesz się martwić ale jestem pewna, że przy odrobinie zdrowego rozsądku, będziesz umiała się cieszyć z tej ciąży
Chociaż kibicuje Wam wszystkim dziewczyny pomimo, że Moje Serduszko ma już niespełna 8mcy, to zaglądam tu regularnie (ale rzadko się udzielam)