reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Dziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy 🤔 mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie 🤪).
Tak ja tak miałam. Jak tylko minął pierwszy trymestr znaczna poprawa.

reklama
Ufff . Już się zastanawiałam czy z dzidzia ok bo nagle jakoś mi sił przybyło. Postaram się cieszyć tym faktem i czasem ❤️
Ciesz się, za chwilę pojawia się nowe objawy 😉 u mnie aktualnie co jakiś czas zgaga, ból bioder w nocy i czasami jakieś kłucie. Choć to i tak jest o wiele lepiej niż w pierwszym trymestrze. W poniedziałek miałam połówkowe i wszystko ok.

Ciesz się, za chwilę pojawia się nowe objawy 😉 u mnie aktualnie co jakiś czas zgaga, ból bioder w nocy i czasami jakieś kłucie. Choć to i tak jest o wiele lepiej niż w pierwszym trymestrze. W poniedziałek miałam połówkowe i wszystko ok.
Cudownie❤️ ja we wtorek USG i odbieram przed wizytą wynik pappa i trochę się nim stresuje ( raz mój wiek, dwa ta przezierność małego w górnej granicy normy) . Staram się jednak myśleć pozytywnie skoro nifty pro wyszedł super. Ale stresik zawsze jest 🤪

Dziewczynki. Zapytam was. Czy po 13 tc też przeszła wam większość objawów ? Ja mam więcej energii, mdłości prawie ustały ( tylko od czasu do czasu przychodzą ) , temperatura jakby nizsza , piersi niby większe ale już nie nabrzmiałe ...wzdęcia też mniejsze ...jedynie brzuszek coraz większy 🤔 mam USG w przyszłym tygodniu i trochę zastanawiam się czy takie ' normalne samopoczucie jest ok. Obecnie 13+4 ( wg USG to już 14+2 pewnie 🤪).
Oj tak. Drugi trymestr ciąży jest najfajniejszy 😉 ciesz się tym stanem 😉

Całkowicie normalne 🙂 ja to przez całą ciążę miałam tylko ciągnięcia w pachwinach/jajnikach. Żadnych innych objawów 😅

Postaram się ❤️nie mogę uwierzyć, że to już 2 trymestr 🙈🙈🙈
Za nikogo tak nie trzymam kciukow, jak za Ciebie Strusio 💚💚 pamiętam jak minął mi ten magiczny 14tc to poszłam na pierwsze zakupy dla Synka ♥️ panikowałam, owszem, nie raz, nie dwa w pozostałych trymestrach, na pewno i ty będziesz się martwić ale jestem pewna, że przy odrobinie zdrowego rozsądku, będziesz umiała się cieszyć z tej ciąży 💚💚
Chociaż kibicuje Wam wszystkim dziewczyny 💪 pomimo, że Moje Serduszko ma już niespełna 8mcy, to zaglądam tu regularnie (ale rzadko się udzielam)

reklama
Za nikogo tak nie trzymam kciukow, jak za Ciebie Strusio 💚💚 pamiętam jak minął mi ten magiczny 14tc to poszłam na pierwsze zakupy dla Synka ♥️ panikowałam, owszem, nie raz, nie dwa w pozostałych trymestrach, na pewno i ty będziesz się martwić ale jestem pewna, że przy odrobinie zdrowego rozsądku, będziesz umiała się cieszyć z tej ciąży 💚💚
Chociaż kibicuje Wam wszystkim dziewczyny 💪 pomimo, że Moje Serduszko ma już niespełna 8mcy, to zaglądam tu regularnie (ale rzadko się udzielam)
Az się wzruszyłam ....😭😭❤️ Dziękuję Ci bardzo kochana ❤️❤️ 😘 ...tak . To niesamowity czas. Powoli do mnie dociera, że jestem coraz bliżej celu ..i że synek jeśli wszystko pójdzie dobrze będzie ze mną już w kwietniu 😍 masz rację.. będzie stres nie raz nie dwa. .ale jestem w stanie wszystko przetrwać dla tego malca ❤️ Jak się maleństwo chowa? 🥰

Do góry