Nikoś super imię ... Może kolejne u Ciebie będzie chłopcem a u mnie dziewczynkąWszystkie piękne, u nas ma być córka i ciągle nie możemy się zdecydować... Jak już postanowione to za tydzień zmiana... Za to jak by był chłopiec to od razu wiedzieliśmy, że będzie Nikoś.
reklama
Brzuszek już widać?Nie mogę się doczekaćpóki co wpadłam w szał zakupowy ciuchów ciążowych. Kupiłam dresy i getry ciążowe na vinted ..jak mi teraz wygodnie coś pięknego
GratulujeDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Jak się czujesz? Obiecaj że pochwalisz się tu maleństwem
Sylwi@.
Zaciekawiona BB
Hej Bardzo dziękujemy za pamięć . Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku (żłobkowe ciocie organizują).Sylwia bywasz tu ;-) ? Samych bajkowych dni dla Twojego synka z okazji wczorajszych drugich urodzin
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy .
Buziaczki dla Cioci od Filipka
Załączniki
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Hej Bardzo dziękujemy za pamięć . Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku (żłobkowe ciocie organizują).
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy .
Wszystkiego najlepszego dla synkaHej Bardzo dziękujemy za pamięć . Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku (żłobkowe ciocie organizują).
Widać ..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinająBrzuszek już widać?
Odkąd weszłam w 12 tc to mdłości i zmęczenie diametralnie się zmniejszyły ..za to zaparć i gazów jak do 12 tc nie miałam tak teraz mam masakryczneGratuluje
Jak się czujesz? Obiecaj że pochwalisz się tu maleństwem
Oczywiście się pochwalę
mama 2012
Zaangażowana w BB
Gratuluje chłopczyka- Ja chciałam mieć córeczkę i pamiętam jak dowiedziałam się, że będzie syn to koleżanka mi powiedziała, że chłopcy są super i bardziej lgną do matki. I miała rację mój syn ma 10 lat i mam z nim mega dobry kontakt ... przytula się nadal... całuje i pociesza w gorszych chwilach...Odkąd weszłam w 12 tc to mdłości i zmęczenie diametralnie się zmniejszyły ..za to zaparć i gazów jak do 12 tc nie miałam tak teraz mam masakryczne
Oczywiście się pochwalę
reklama
Oooo..coś może w tym być zobaczymy jak u mnie będzie gratuluję synka i cudownej relacjiGratuluje chłopczyka- Ja chciałam mieć córeczkę i pamiętam jak dowiedziałam się, że będzie syn to koleżanka mi powiedziała, że chłopcy są super i bardziej lgną do matki. I miała rację mój syn ma 10 lat i mam z nim mega dobry kontakt ... przytula się nadal... całuje i pociesza w gorszych chwilach...