Nikoś super imięWszystkie piękne, u nas ma być córka i ciągle nie możemy się zdecydować... Jak już postanowione to za tydzień zmiana... Za to jak by był chłopiec to od razu wiedzieliśmy, że będzie Nikoś.
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikoś super imięWszystkie piękne, u nas ma być córka i ciągle nie możemy się zdecydować... Jak już postanowione to za tydzień zmiana... Za to jak by był chłopiec to od razu wiedzieliśmy, że będzie Nikoś.
Brzuszek już widać?Nie mogę się doczekaćpóki co wpadłam w szał zakupowy ciuchów ciążowych. Kupiłam dresy i getry ciążowe na vinted ..jak mi teraz wygodnie
coś pięknego
![]()
GratulujeDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!![]()
HejSylwia bywasz tu ;-) ? Samych bajkowych dni dla Twojego synka z okazji wczorajszych drugich urodzin![]()
HejBardzo dziękujemy za pamięć
. Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku
(żłobkowe ciocie organizują).
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy.
Buziaczki dla Cioci od Filipka![]()
Wszystkiego najlepszego dla synkaHejBardzo dziękujemy za pamięć
. Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku
(żłobkowe ciocie organizują).
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy.
Buziaczki dla Cioci od Filipka![]()
WidaćBrzuszek już widać?![]()
Odkąd weszłam w 12 tc to mdłości i zmęczenie diametralnie się zmniejszyły ..za to zaparć i gazów jak do 12 tc nie miałam tak teraz mam masakryczneGratuluje
Jak się czujesz? Obiecaj że pochwalisz się tu maleństwem![]()
Gratuluje chłopczyka-Odkąd weszłam w 12 tc to mdłości i zmęczenie diametralnie się zmniejszyły ..za to zaparć i gazów jak do 12 tc nie miałam tak teraz mam masakryczne
Oczywiście się pochwalę![]()
Oooo..coś może w tym byćGratuluje chłopczyka-Ja chciałam mieć córeczkę i pamiętam jak dowiedziałam się, że będzie syn to koleżanka mi powiedziała, że chłopcy są super i bardziej lgną do matki. I miała rację mój syn ma 10 lat i mam z nim mega dobry kontakt ... przytula się nadal... całuje i pociesza w gorszych chwilach...
![]()