Super bardzo się cieszęDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super bardzo się cieszęDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Myślałam, że zawału dostanę otwierając wynik. Wielka ulga, że zdrowy bobas ale drugi zawał jak zobaczyłam płeć - byłam pewna, że to będzie dziewczynka ...tak czy siak najważniejsze, że zdrowe. muszę się oswoić z info o płci - ale i tak jestem przeszczęśliwaSuper bardzo się cieszę
Jejku kochana bardzo się cieszę Gratuluje zdrowego chłopczyka moja siostra ma dwóch chłopców i są najlepsi na świecieDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Wspaniale !!!Dziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Gratuluje:-)Dziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
Też się bardzo cieszę choć przeczuwałam dziewczynkę stąd szok ale jestem bardzo szczęśliwa... Tak bardzo bałam się wyniku... Jak zobaczyłam, że przyszedł to miałam stan przedzawałowyJejku kochana bardzo się cieszę Gratuluje zdrowego chłopczyka moja siostra ma dwóch chłopców i są najlepsi na świecie
DziękujęGratuluje:-)
Dziękuję już mi nawet skurcze od jelit przeszły z radościWspaniale !!!
Moje gratulacje
Gratulacje kochana za chwilę popadniesz w szał zakupowy i zobaczysz, że stres bedzue mniejszy ❤❤❤Też się bardzo cieszę choć przeczuwałam dziewczynkę stąd szok ale jestem bardzo szczęśliwa... Tak bardzo bałam się wyniku... Jak zobaczyłam, że przyszedł to miałam stan przedzawałowy
Nie mogę się doczekaćpóki co wpadłam w szał zakupowy ciuchów ciążowych. Kupiłam dresy i getry ciążowe na vinted ..jak mi teraz wygodnie coś pięknegoGratulacje kochana za chwilę popadniesz w szał zakupowy i zobaczysz, że stres bedzue mniejszy ❤❤❤