reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Widać 🙈🙊🙉 😍..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają 🤪
Hej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najem🤣 myślę że idzie mi wszystko w nogi i d... poki co 😩 co oczywiście mnie przeraża bo jestem niska i nie chcę byc klucha..ale w sumie nie to jest najważniejsze 😉 wczoraj zrobilam nawet krótki trening i o wiele lepiej się czułam potem...całe szczęście że mogę się ruszać...podziwiam te dziewczyny co musiały całą ciążę leżeć...mi by psycha siadła chyba🙈
A poki co na szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare ciuchy ale to chyba juz ost tygodnie...

Co do imion to wszystkie piękne! U mnie w rodzinie jest jeden chłopczyk Leon i wszyscy go wołają Leoś - uroczo 😊
Nam sięz kolei podoba Mieszko albo Kornelia 😊 tzn mi najbardziej..starego jeszcze musze urobić ale jużprawie sie zgodził 🤣

Hej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najem🤣 myślę że idzie mi wszystko w nogi i d... poki co 😩 co oczywiście mnie przeraża bo jestem niska i nie chcę byc klucha..ale w sumie nie to jest najważniejsze 😉 wczoraj zrobilam nawet krótki trening i o wiele lepiej się czułam potem...całe szczęście że mogę się ruszać...podziwiam te dziewczyny co musiały całą ciążę leżeć...mi by psycha siadła chyba🙈
A poki co na szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare ciuchy ale to chyba juz ost tygodnie...

Co do imion to wszystkie piękne! U mnie w rodzinie jest jeden chłopczyk Leon i wszyscy go wołają Leoś - uroczo 😊
Nam sięz kolei podoba Mieszko albo Kornelia 😊 tzn mi najbardziej..starego jeszcze musze urobić ale jużprawie sie zgodził 🤣
U mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymy 🤪

Też super imiona wybrałaś ❤️ ...a ja się z mężem podczas weekendowego spaceru kłóciłam o imię żeńskie ... Naiwna ja 😜🤣... Mam nadzieję, że chłopak w moim brzuchu sie nie obraził 🤣

Chłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalam 😜🤣
I tak odpisałam 🤣🤣 powiedz mi jak się czujesz? Ja już lepiej i zastanawiam się czy to dobry znak 🤪 jedynie zaparcia i gazy przybrały na sile.. no i czasem jakieś kłucia , ciągnięcia z skurcze w podbrzuszu czy pochwie ..co więcej, rano budzę się zwykle koło 5-6 rano głodna jak gdybym pracowała całą noc w kamieniołomach 🙊🙈🙉

Ostatnia edycja:
I tak odpisałam 🤣🤣 powiedz mi jak się czujesz? Ja już lepiej i zastanawiam się czy to dobry znak 🤪 jedynie zaparcia i gazy przybrały na sile.. no i czasem jakieś kłucia , ciągnięcia z skurcze w podbrzuszu czy pochwie ..co więcej, rano budzę się zwykle koło 5-6 rano głodna jak gdybym pracowała całą noc w kamieniołomach 🙊🙈🙉
Ja sie czuje extra...tzn rano...mam przypływ energii mogłabym maratony biegać a wieczorami to jestem padaka...jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił ..punkt 22.00 zamykają mi się oczy i koniec! Ostatnio zaszalałam w weekend bo u znajomych do 22.30 wytrzymałam 🤣szaleństwo haha
A tak to mam podobne "dolegliwości" ..tzn zaparcia nie tak bardzo ale ciąglemi sie odbija po jedzeniu..niestrawność na całego 🙈
A próbowałaś jeść więcej błonnika? Może to by pomogło przy zaparciach? Ja wcinam jabłka..siemie lniane i takie tam...i chyba pomaga 🤔
Co do imion to mam nadzieję że stary mnie nie rozczaruje na koniec haha dlatego tez wszystkim najbliższym mówię że bdz mały Mieszko 🤣

U mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymy 🤪

Też super imiona wybrałaś ❤️ ...a ja się z mężem podczas weekendowego spaceru kłóciłam o imię żeńskie ... Naiwna ja 😜🤣... Mam nadzieję, że chłopak w moim brzuchu sie nie obraził 🤣
A w ogóle to jakis tydzień tunie zaglądałam..sprawdzam dzisiaj i tak sobie myślę...ale ja za wami tęskniłam laseczki😜

Widać 🙈🙊🙉 😍..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają 🤪
A masz jakieś zachcianki? Bo mnie to od czasu do czasu nachodzi ochota na kiszone rzeczy 🤣 muszę mieć zawsze ogórki i kapustę kiszoną w lodówce w razie czego 🤣 no i nieustająca faza na pierogi ruskie i ziemniaki ze śmietaną..to sa moje top topów 🤣

reklama
Do góry