Chłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalamDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!
reklama
Hej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najem myślę że idzie mi wszystko w nogi i d... poki co co oczywiście mnie przeraża bo jestem niska i nie chcę byc klucha..ale w sumie nie to jest najważniejsze wczoraj zrobilam nawet krótki trening i o wiele lepiej się czułam potem...całe szczęście że mogę się ruszać...podziwiam te dziewczyny co musiały całą ciążę leżeć...mi by psycha siadła chybaWidać ..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają
A poki co na szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare ciuchy ale to chyba juz ost tygodnie...
Co do imion to wszystkie piękne! U mnie w rodzinie jest jeden chłopczyk Leon i wszyscy go wołają Leoś - uroczo
Nam sięz kolei podoba Mieszko albo Kornelia tzn mi najbardziej..starego jeszcze musze urobić ale jużprawie sie zgodził
Jak widać moją intuicję mogę sobie wsadzić mąż miał ubaw że mnie bo on przeczuwał chłopaka a ja mu usilnie wmawiałam, że będzie dziewczynka na 99%Chłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalam
U mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymyHej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najem myślę że idzie mi wszystko w nogi i d... poki co co oczywiście mnie przeraża bo jestem niska i nie chcę byc klucha..ale w sumie nie to jest najważniejsze wczoraj zrobilam nawet krótki trening i o wiele lepiej się czułam potem...całe szczęście że mogę się ruszać...podziwiam te dziewczyny co musiały całą ciążę leżeć...mi by psycha siadła chyba
A poki co na szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare ciuchy ale to chyba juz ost tygodnie...
Co do imion to wszystkie piękne! U mnie w rodzinie jest jeden chłopczyk Leon i wszyscy go wołają Leoś - uroczo
Nam sięz kolei podoba Mieszko albo Kornelia tzn mi najbardziej..starego jeszcze musze urobić ale jużprawie sie zgodził
Też super imiona wybrałaś ...a ja się z mężem podczas weekendowego spaceru kłóciłam o imię żeńskie ... Naiwna ja ... Mam nadzieję, że chłopak w moim brzuchu sie nie obraził
I tak odpisałam powiedz mi jak się czujesz? Ja już lepiej i zastanawiam się czy to dobry znak jedynie zaparcia i gazy przybrały na sile.. no i czasem jakieś kłucia , ciągnięcia z skurcze w podbrzuszu czy pochwie ..co więcej, rano budzę się zwykle koło 5-6 rano głodna jak gdybym pracowała całą noc w kamieniołomachChłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalam
Ostatnia edycja:
Ja sie czuje extra...tzn rano...mam przypływ energii mogłabym maratony biegać a wieczorami to jestem padaka...jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił ..punkt 22.00 zamykają mi się oczy i koniec! Ostatnio zaszalałam w weekend bo u znajomych do 22.30 wytrzymałam szaleństwo hahaI tak odpisałam powiedz mi jak się czujesz? Ja już lepiej i zastanawiam się czy to dobry znak jedynie zaparcia i gazy przybrały na sile.. no i czasem jakieś kłucia , ciągnięcia z skurcze w podbrzuszu czy pochwie ..co więcej, rano budzę się zwykle koło 5-6 rano głodna jak gdybym pracowała całą noc w kamieniołomach
A tak to mam podobne "dolegliwości" ..tzn zaparcia nie tak bardzo ale ciąglemi sie odbija po jedzeniu..niestrawność na całego
A próbowałaś jeść więcej błonnika? Może to by pomogło przy zaparciach? Ja wcinam jabłka..siemie lniane i takie tam...i chyba pomaga
Co do imion to mam nadzieję że stary mnie nie rozczaruje na koniec haha dlatego tez wszystkim najbliższym mówię że bdz mały Mieszko
A w ogóle to jakis tydzień tunie zaglądałam..sprawdzam dzisiaj i tak sobie myślę...ale ja za wami tęskniłam laseczkiU mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymy
Też super imiona wybrałaś ...a ja się z mężem podczas weekendowego spaceru kłóciłam o imię żeńskie ... Naiwna ja ... Mam nadzieję, że chłopak w moim brzuchu sie nie obraził
A masz jakieś zachcianki? Bo mnie to od czasu do czasu nachodzi ochota na kiszone rzeczy muszę mieć zawsze ogórki i kapustę kiszoną w lodówce w razie czego no i nieustająca faza na pierogi ruskie i ziemniaki ze śmietaną..to sa moje top topówWidać ..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają
reklama
mama 2012
Zaangażowana w BB
Super Cieszę się Ja też przeszłam Covida w zeszłym roku i też tak na spokojnie jak zwykłe przeziębienieHej! Dzięki za pamięć :-*
O covidzie szybko zapomniałam ;-) Nie był zbyt dokuczliwy. No ale nie wiem, czy i jakie będzie miał ewentualnie konsekwencje... Na razie wszystko jest OK.