reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Sylwia bywasz tu ;-) ? Samych bajkowych dni dla Twojego synka z okazji wczorajszych drugich urodzin 🥰
Hej😍 Bardzo dziękujemy za pamięć 🎂🎉🥳. Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku🤣 (żłobkowe ciocie organizują).
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy 🤔🥰😍.
Buziaczki dla Cioci od Filipka 😘😘😘

Załączniki

• Screenshot_20221018_063358.jpg
    Screenshot_20221018_063358.jpg
    233,9 KB · Wyświetleń: 41
Hej😍 Bardzo dziękujemy za pamięć 🎂🎉🥳. Mały przez cały weekend śpiewał "sto łat" a wczoraj miał imprezę w żłobku🤣 (żłobkowe ciocie organizują).
A ja niezmiennie od dwóch lat patrzę na niego i zastanawiam się czy on jest prawdziwy 🤔🥰😍.
Buziaczki dla Cioci od Filipka 😘😘😘
Wszystkiego najlepszego dla synka 🥳

Odkąd weszłam w 12 tc to mdłości i zmęczenie diametralnie się zmniejszyły ..za to zaparć i gazów jak do 12 tc nie miałam tak teraz mam masakryczne 🙉🙊🙈🤯😜
Oczywiście się pochwalę 🥰
Gratuluje chłopczyka-;) Ja chciałam mieć córeczkę i pamiętam jak dowiedziałam się, że będzie syn to koleżanka mi powiedziała, że chłopcy są super i bardziej lgną do matki. I miała rację mój syn ma 10 lat i mam z nim mega dobry kontakt ... przytula się nadal... całuje i pociesza w gorszych chwilach... ❤️

reklama
Gratuluje chłopczyka-;) Ja chciałam mieć córeczkę i pamiętam jak dowiedziałam się, że będzie syn to koleżanka mi powiedziała, że chłopcy są super i bardziej lgną do matki. I miała rację mój syn ma 10 lat i mam z nim mega dobry kontakt ... przytula się nadal... całuje i pociesza w gorszych chwilach... ❤️
Oooo..coś może w tym być🥰 zobaczymy jak u mnie będzie 😍😁gratuluję synka i cudownej relacji🥰❤️

Do góry