reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny, czy ma sens iść na betę w 24 dc? 21.12 planowana miesiączka ..od tygodnia cały czas plamię na brązowo nie jest dużo ale po poprzednich przygodach już mnie to stresuje.. jak na krwawienie implantacyjne chyba już za długo..
plamienie implantacyjne trwa max 3 dni. Może to po prostu miesiączka ? A test robiłaś ?

reklama
IMG_4043.jpeg
Zrobiłam rano w pracy test, wyszła jaśniutka kreska, po przyjściu do domu chciałam sprawdzić czy tamten test wadliwy, a tu też jaśniutka… ale pojawiło się już plamienie, obstawiam Biochem. Okres w środę teoretycznie, czekam aż się rozkręci :(

Zobacz załącznik 1678355Zrobiłam rano w pracy test, wyszła jaśniutka kreska, po przyjściu do domu chciałam sprawdzić czy tamten test wadliwy, a tu też jaśniutka… ale pojawiło się już plamienie, obstawiam Biochem. Okres w środę teoretycznie, czekam aż się rozkręci :(
plamienie czy krwawienie ? Bo to jest różnica . Powtórz może test jeszcze jutro jak się nie rozkręci bardziej . Ewentualnie jak masz możliwość to jedz na betę , zawsze to jakieś potwierdzenie dla lekarza jakby to się okazał biochem faktycznie

kurde to dziwne , tyle dni i tak z przerwami 🤔 może warto iść się przebadać do lekarza ? Może coś się dzieje
miesiąc temu byłam i miałam komplet badań bo jestem po porodzie w 27tc dlatego wszystko sprawdziliśmy przed staraniami i wszystko idealnie. Dlatego pomyślałam o becie bo też nie rozumie co jest grane 🤔

plamienie czy krwawienie ? Bo to jest różnica . Powtórz może test jeszcze jutro jak się nie rozkręci bardziej . Ewentualnie jak masz możliwość to jedz na betę , zawsze to jakieś potwierdzenie dla lekarza jakby to się okazał biochem faktycznie
Wiesz co taki śluz z brązowymi niteczkami, ale brzuch boli jak na okres już… nie mam jutro niestety jak jechać :(

Wiesz co taki śluz z brązowymi niteczkami, ale brzuch boli jak na okres już… nie mam jutro niestety jak jechać :(
z tego co wiem to na początku ciąży również może tak boleć dlatego pytam . Skoro nie masz jak jechać to w takim razie pozostaje powtórzyć test jutro i ewentualnie obserwować czy plamienie zmienia się w krwawienie czy zanika

reklama
miesiąc temu byłam i miałam komplet badań bo jestem po porodzie w 27tc dlatego wszystko sprawdziliśmy przed staraniami i wszystko idealnie. Dlatego pomyślałam o becie bo też nie rozumie co jest grane 🤔
jeżeli masz możliwość iść to tak naprawde czemu nie , dla mnie plamienie przez tydzień czasu nie jest normalne i warto potwierdzić lub wykluczyć ewentualną ciążę . Jakiś powód tego plamienia musi być skoro trwa tydzień a do miesiączki jeszcze masz sporo czasu tak naprawdę

Do góry