niezapominajka876
Zaangażowana w BB
Myślę że Twoje zdrowie jest najważniejsze, święta będą jeszcze nie raz!ehhh pięknie zamiast się cieszyć to strach i święta do dupy …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że Twoje zdrowie jest najważniejsze, święta będą jeszcze nie raz!ehhh pięknie zamiast się cieszyć to strach i święta do dupy …
OmgMam betę i prożka ...
jeeeejMam betę i prożka ...
Nawet nie wiesz jak się cieszę (i po cichu zazdroszczę )Mam betę i prożka ...
gratulacjeMam betę i prożka ...
Mocno trzymam kciukiHej, jestem już po transferze
GratulacjeMam betę i prożka ...
Gratulacje! Super wieściMam betę i prożka ...
To prawda, karmienie piersią nie jest antykoncepcja chyba że sama z siebie chcesz przestać karmićMocno trzymam kciuki
Gratulacje
Ja dziś byłam na monitoringu ale coś nie mam szczęścia, jakieś pęcherzyki są ale prędko owulacja nie będzie, endometrium jeszcze małe. Dziś 13dc Żadnych szczegółów nie wiem. Kazała przyjść za dwa tygodnie a to już na bank będzie po owulacji. Mówię jej to , to mi powiedziała że święta są Przy okazji dowiedziałam się że źle brałam tabletki na zatrzymanie laktacji bo brałam jedna przez miesiąc codziennie a miałam dwie dziennie przez dwa tygodnie. Mleko nadal mam. Ale stwierdziła że karmiąc też się zachodzi w ciaze więc ostatecznie nic nie dostałam na zatrzymanie laktacji