jaśminowastaraczka
Aktywna w BB
Teoretycznie 12przypomnij jeszcze ile dni po owulacji jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie 12przypomnij jeszcze ile dni po owulacji jest ?
to myślę że mogą być dobre wieści ,Teoretycznie 12
Oby się to plamienie nie rozkręciłoZobacz załącznik 1678355Zrobiłam rano w pracy test, wyszła jaśniutka kreska, po przyjściu do domu chciałam sprawdzić czy tamten test wadliwy, a tu też jaśniutka… ale pojawiło się już plamienie, obstawiam Biochem. Okres w środę teoretycznie, czekam aż się rozkręci![]()
Oby, ale mam złe przeczucia, jak na 12 dzień to powinien test być mocniejszyOby się to plamienie nie rozkręciło![]()
Ale, że kiedy piłaś alko ? W trakcie starań ?Bez no bez jaj, z prożkiem to ponad stówa a wiedziałam, że już powinna być ujemna. I jest.
Wiecie co, nie opieprzajcie mnie ale mam schizy że moja cp była taka bo piłam alko i teraz mimo że chciałabym się napić trochę wina i w tym miesiącu odpuszczam to się boję sięgnąć po wino![]()
To ja właśnie tak miałam w pierwszej ciąży z córkąJa poszłam tym tokiem myśleniai wyszłam na imprezę w piątek, z której wróciłam w nocy i dzień później test pozytywny
Mam nadzieję , że to nie wpłynie na dalszy rozwój..
dobrzeNie no, lepiej narazie nie, poczekajmy do bety z
![]()
![]()
My próbujemy się starać i ja alko nie pijęAle, że kiedy piłaś alko ? W trakcie starań ?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy nie napić się dzisiaj wina bo mma otwarte, jesteśmy w trakcie starań, owulacje mam za około 2 dni, bo robie od 4 ndi testy owu i wklejam je w aplikacje premom. Dzisiaj 16 dzień cyklu.
Myślicie, że jak napije się wina to jakoś to może przeszkadzać w zajsciu itp ?
Ja wgl alko nie pije, okazyjnie tylko winko.
Ps. Nadrabiam, dlatego z takim opóźnieniem zadaje pytanie.