jaśminowastaraczka
Zaciekawiona BB
Teoretycznie 12przypomnij jeszcze ile dni po owulacji jest ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie 12przypomnij jeszcze ile dni po owulacji jest ?
to myślę że mogą być dobre wieści , powtórz test jutro najlepiejTeoretycznie 12
Oby się to plamienie nie rozkręciłoZobacz załącznik 1678355Zrobiłam rano w pracy test, wyszła jaśniutka kreska, po przyjściu do domu chciałam sprawdzić czy tamten test wadliwy, a tu też jaśniutka… ale pojawiło się już plamienie, obstawiam Biochem. Okres w środę teoretycznie, czekam aż się rozkręci
Oby, ale mam złe przeczucia, jak na 12 dzień to powinien test być mocniejszy no nic, jutro pewnie będzie wiadomoOby się to plamienie nie rozkręciło
Ale, że kiedy piłaś alko ? W trakcie starań ?Bez no bez jaj, z prożkiem to ponad stówa a wiedziałam, że już powinna być ujemna. I jest.
Wiecie co, nie opieprzajcie mnie ale mam schizy że moja cp była taka bo piłam alko i teraz mimo że chciałabym się napić trochę wina i w tym miesiącu odpuszczam to się boję sięgnąć po wino
To ja właśnie tak miałam w pierwszej ciąży z córką byłam na imprezie z koleżanką, a na drugi dzień pozytywny test Na szczęście nie wpłynęło to źle na ciążeJa poszłam tym tokiem myśleniai wyszłam na imprezę w piątek, z której wróciłam w nocy i dzień później test pozytywny
Mam nadzieję , że to nie wpłynie na dalszy rozwój..
dobrze to czekamy na betkeNie no, lepiej narazie nie , poczekajmy do bety z
My próbujemy się starać i ja alko nie piję alkohol ogólnie nie jest zdrowy, ale każdy decyzje podejmuje za siebie, dziewczyn tutaj wcześniej pisały że czasami wypiją bo starają się już bardzo długo i by oszalały gdyby miały sobie odmawiać kieliszka wina itp. Ja też pewnie w końcu wypiję jakieś piwko jeśli nie zajdę niedługo w ciążę ale narazie nie pijęAle, że kiedy piłaś alko ? W trakcie starań ?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy nie napić się dzisiaj wina bo mma otwarte, jesteśmy w trakcie starań, owulacje mam za około 2 dni, bo robie od 4 ndi testy owu i wklejam je w aplikacje premom. Dzisiaj 16 dzień cyklu.
Myślicie, że jak napije się wina to jakoś to może przeszkadzać w zajsciu itp ?
Ja wgl alko nie pije, okazyjnie tylko winko.
Ps. Nadrabiam, dlatego z takim opóźnieniem zadaje pytanie.