reklama
klaudia16
Fanka BB :)
właśnie kiedyś czytałam że nie powinno się używać płynów do higieny , a ja bez nich czuje się brudna . Ale sprobuje od dzisiaj myć się tylko wodato może na początek zrezygnuj z wszystkich płynów, dużo wietrzenia, wzmocnij organizm i poczekaj, obserwuj
LadyCaro
a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca?Sprzyjają powstawaniu infekcji. Wszystkie wydzieliny się "kiszą" na takiej wkładce, to jest świetna pożywka dla bakterii, grzybków itp. (ciepło, wilgotno, nieprzewiewnie) -z tym wszystkim wargi sromowe mają kontakt, więc wszystko może wrócić z powrotem do pochwy co = infekcja.
Te perfumowane dodatkowo mogą podrażniać skórę
a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.Może jestem psychiczna , ale wąchając majtki jest lekki zapach taki rybi ale bez tragoedi , trochę więcej takich wodnistych upławów na majtkach bez koloru , podczas podcekrania zero zapachu na papierze , a przez spodnie czuje zupełnie innych zapach niż na matkach ...
StaraStaraczkaNew
Przez tą dzisiejszą dyskusję siedzę właśnie i szukam bawełnianych majtek…a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca?
a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.
klaudia16
wiesz co wczoraj miałam te same może dlatego , ale wczoraj nic nie było . Kiedys miałam w innych spodniach , akurat te mam z tych mniej obcisłych . No nie wiem , przebiorę i umyje się po pracy i zobaczymy czy wróci ten zapach , i tak zgłoszę to tej lekarce może ona powie coś innego niż ta do której zawsze chodzęa tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca?
a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.
klaudia16
to jak znajdziesz jakieś fajne , w nie dużych pieniądzach i wyglądające normalnie to chętnie przyjmę linkaPrzez tą dzisiejszą dyskusję siedzę właśnie i szukam bawełnianych majtek…
Olcia2052
Ja polecam zastosować perły księżniczkiwiesz co jest najlepsze że wczoraj było okej , całą noc się wierzyła bo spałam w koszuli nocnej bez majtek , i od rana odkąd przyszłam do pracy to coś poczułam a teraz to już jest maskara ...
Nicky95
Zaangażowana w BB
ooo i jak się sprawdzają ? ja robię sobie rzęsy dobre 3 lata i czasami męczy mnie to leżenie na uzupełnieniu. Zastanawiałam się nad takimi ale mam wrażenie, że sobie oko wydłubie przy tym jak będę próbowała je nałożyćJa też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki
Dzejdzejdzej
Zaangażowana w BB
powiedzcie mi prosze, ja nie widze bo zle
szukam, czy nie ma
jeszcze wątku sierpniowe mamy?
szukam, czy nie ma
jeszcze wątku sierpniowe mamy?
reklama
MamaR
Tak, byłam rano na progesteron i beta HCG , wyniki będą wieczorem jak wrócę z pracy więc dam znac. Póki co okresu nie ma ale testów też nie robiłam bo już mnie to męczy jak się doszukuje kreski , ostatnio jakiś duch był to już sobie wszystko zaplanowałam kiedy L4 , kiedy wizyty i termin porodu@MamaR krew pobrana? Miałaś dzisiaj robić chyba betę i proga?