reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Sprzyjają powstawaniu infekcji. Wszystkie wydzieliny się "kiszą" na takiej wkładce, to jest świetna pożywka dla bakterii, grzybków itp. (ciepło, wilgotno, nieprzewiewnie) -z tym wszystkim wargi sromowe mają kontakt, więc wszystko może wrócić z powrotem do pochwy co = infekcja.

Te perfumowane dodatkowo mogą podrażniać skórę
a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca? :D
Może jestem psychiczna , ale wąchając majtki jest lekki zapach taki rybi ale bez tragoedi , trochę więcej takich wodnistych upławów na majtkach bez koloru , podczas podcekrania zero zapachu na papierze , a przez spodnie czuje zupełnie innych zapach niż na matkach ... 😯😤
a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.

a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca? :D

a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.
Przez tą dzisiejszą dyskusję siedzę właśnie i szukam bawełnianych majtek… 😁

wiesz co wczoraj miałam te same może dlatego , ale wczoraj nic nie było . Kiedys miałam w innych spodniach , akurat te mam z tych mniej obcisłych . No nie wiem , przebiorę i umyje się po pracy i zobaczymy czy wróci ten zapach , i tak zgłoszę to tej lekarce może ona powie coś innego niż ta do której zawsze chodzę 🤔

Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki
ooo i jak się sprawdzają ? ja robię sobie rzęsy dobre 3 lata i czasami męczy mnie to leżenie na uzupełnieniu. Zastanawiałam się nad takimi ale mam wrażenie, że sobie oko wydłubie przy tym jak będę próbowała je nałożyć 😂

reklama
@MamaR krew pobrana? Miałaś dzisiaj robić chyba betę i proga?
Tak, byłam rano na progesteron i beta HCG , wyniki będą wieczorem jak wrócę z pracy więc dam znac. Póki co okresu nie ma ale testów też nie robiłam bo już mnie to męczy jak się doszukuje kreski , ostatnio jakiś duch był to już sobie wszystko zaplanowałam kiedy L4 , kiedy wizyty i termin porodu 🤣

Do góry