reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

akurat nie pink bo robiłam wtedy te z Amazon , ale uwierz mi że jakbym go komuś pokazała to by powiedział że jestem nie nienormalna i tam nic nie ma 😅 to właśnie był taki cień szary a nie różowy . Chociaż nie mówię że u ciebie tak jest , jednak trzymam mocno kciuki 🤞 przypomnij mi , wiesz kiedy była owu ?

22 listopada(sobota )miałam takie testy owu i bóle więc myślę że sobota , niedziela. Ale to tylko w sumie przypuszczenia bo nie miałam monitoringu.

Załączniki

• 050fc6ba-9b07-446f-9a48-036e34f2b563.jpeg
    050fc6ba-9b07-446f-9a48-036e34f2b563.jpeg
    80,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
przed acardem tego nie miałaś ?
Ja się nie łudzę. Na tak zwane plamienie inplantacyjne to chyba i tak za późno . Już chłodno podchodzę to szukania na siłę objawów i nie zwracam uwagi na żadne szare cienie na testach tak jak robiłam to do tej pory . 😊
Przed acardem tak nie miałam, przez jeden dzień mi się rozkręcało krwawienie, a teraz kilka dni lekkich plamien.

Też mam tak różne cykle. Czy masz coś zdiagnozowane czy ginekolog uważa to za ok? Mój chciał mi dać na to leki antykoncepcyjne, ale radził też poczekać, może same się bardziej wyregulują „po ciąży” 🤨🤨🤨
Takie cykle 28-33 dni są w normie. Raz owulację mam w 14 dc, a raz w 19 dc i to jest ok.
Przez ostatni rok byłam faszerowana hormonami przy procedurze ivf, więc i tak mam dość regularne miesiączki jak na takie dawki leków.

A polecacie jakieś konkretne testy ciążowe? Wiem, że takie wielopaki z allegro nie są ok, zastanawiam się czy warto kupować Pink bo jednak są trochę droższe 😅

Pytanie z zupełnie innej beczki - macie do polecenia jakieś naprawdę ciepłe czapki zimowe? Mam niby grubą czapkę a dzisiaj po spacerze do galerii (raptem 1km w jedna stronę) wróciłam z takim bólem uszu przez zimno i wiatr, że nie kumam już co mam kupić.

Hej dziewczyny! Do mnie dziś przyszedł Mikołaj z okresem po prawie 6 tygodniach od laparoskopii i łyżeczkowaniu. Bardzo się cieszę, że w końcu przyszedł okres, zaczynam nowy cykl. Teraz trzy odczekać i wracamy do starań 🥳 jestem ciekawa czy od razu będą regularne jak wcześniej. Milego dnia dla wszystkich.

reklama
Do góry