reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Normalnie nie rozbieram testów, bo po co ten rozebrałam, bo udało mi się zniszczyć tą pokrywkę nie pytajcie 🤡
czy to możliwe żeby ten zastrzyk się dalej utrzymywał ? 🤔 Wiadomo kreska jaśniejsza niż wcześniej przynajmniej tak się wydaje na zdjęciu , ale żeby tyle czasu ... Tym bardziej że wczoraj miałaś wynik 1.1 jak dobrze pamiętam , jak test może to wyłapywać ? 😯 Myślę że może warto jednak powtórzyć betę ? Nie mówię że dzisiaj , ale jutro pojutrze ? 🤔

Czesc dziewczyny, proszę pomóżcie rozwiać moje wątpliwości, staramy się z mężem o drugie dziecko, miesiączki mam nieregularne ale z kalendarza wynika że owulację miałam mieć 4.11 a przewidywana miesiączkę na 21.11. Jednak 22.11 wieczorem odczuwałam bóle brzucha jak na miesiączkę ale poszłam do toalety i przy ppdcieraniu miałam jasno czerwona krew i od tego momentu do tej pory nic. Czy możliwe jest że się nam udało ? Testy wychodzą negatywnie. A jeśli to było plamienie to kochaliśmy się 12.11 i myślę że to z tego zbliżenia mogłoby coś wyjść.

Czesc dziewczyny, proszę pomóżcie rozwiać moje wątpliwości, staramy się z mężem o drugie dziecko, miesiączki mam nieregularne ale z kalendarza wynika że owulację miałam mieć 4.11 a przewidywana miesiączkę na 21.11. Jednak 22.11 wieczorem odczuwałam bóle brzucha jak na miesiączkę ale poszłam do toalety i przy ppdcieraniu miałam jasno czerwona krew i od tego momentu do tej pory nic. Czy możliwe jest że się nam udało ? Testy wychodzą negatywnie. A jeśli to było plamienie to kochaliśmy się 12.11 i myślę że to z tego zbliżenia mogłoby coś wyjść.
Hej , zacznę od tego że chyba nie jesteś zapisana do nas na testowanie ani ławeczke, także proszę przeczytaj pierwsza stronę z regulaminem ☺️ jeżeli nie wiesz kiedy była owulacja to tak naprawdę ciężko jest cokolwiek powiedzieć . Jeżeli 12.11 obsatwiasz że to mógłby dzien ewentualnego zapłodnienia to po 3 tygodniach od tego już byś miała ewidentna kreskę bez cienia wątpliwości . Jeżeli miałaś jakieś plamienie 22.11 czyli 11 dni temu to równie dobrze mogłobyc to plamienie około owulacyjny i test może jeszcze nie wyjść pozytywny . Tak naprawdę powodów plamien lub krwawien jest sporo . Najlepiej jak masz możliwość iść na betę z krwi ,to powinno coś wyjaśnić , jeżeli miesiączka powinna być 21 (jednak mówisz że masz nieregularne) to odpowiedni czas aby udać się do ginekologa i sprawdzić co tam się dzieje .

Hej , zacznę od tego że chyba nie jesteś zapisana do nas na testowanie ani ławeczke, także proszę przeczytaj pierwsza stronę z regulaminem ☺️ jeżeli nie wiesz kiedy była owulacja to tak naprawdę ciężko jest cokolwiek powiedzieć . Jeżeli 12.11 obsatwiasz że to mógłby dzien ewentualnego zapłodnienia to po 3 tygodniach od tego już byś miała ewidentna kreskę bez cienia wątpliwości . Jeżeli miałaś jakieś plamienie 22.11 czyli 11 dni temu to równie dobrze mogłobyc to plamienie około owulacyjny i test może jeszcze nie wyjść pozytywny . Tak naprawdę powodów plamien lub krwawien jest sporo . Najlepiej jak masz możliwość iść na betę z krwi ,to powinno coś wyjaśnić , jeżeli miesiączka powinna być 21 (jednak mówisz że masz nieregularne) to odpowiedni czas aby udać się do ginekologa i sprawdzić co tam się dzieje .
Ajj przepraszam że się tak wepchalam, nie wiedziałam :) byłam w listopadzie u ginekologa i wszystko jest w porządku.

reklama
Kochane! Zmotywowałyście mnie trochę do pomyślenia o macierzyńskim. Będę rozmawiać z moim obecnym pracodawcą i zacznę jak najszybciej szukać pracy na UOP z możliwością przedłużenia do dnia porodu. Myślę, że koło maja zmienię pracę na bardziej stabilną 🙈

Do góry