reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

ja muszę codziennie sobie robić zastrzyk w brzuch od owulacji do pewności, że nie ma ciąży, a jak jest to całą ciążę, więc liczyłam na jasność sytuacji dziś, żeby już to odstawić skoro test negatywny, bo już mam takie siniaki jakby mnie mąż napieprzał regularnie 😅
myślę że przy takiej jasnej kresce dzisiaj ,jutro sprawa powinna być bardziej klarowna , albo ściemnienie albo zniknie , oby to pierwsze ☺️ chociaż perspektywa codziennych zastrzyków napebwo nie jest miła 😔

reklama
Zrobiłam jeszcze jeden 🙃
wiesz co ja bym zrobiła? Test ciążowy po okresie. Jak już Ci się skończy, bedzie wiadomo, ze zastrzyku nie ma ewidentnie. Może nie wiem, masz jakąś przypadłość czy coś produkuje Twój organizm co test bierze za bete. (nie wiem czy to możliwe, no ale to, że od 3 dni masz kreski w zasadzie tej samej intensywności to ne jest normalne)

wiesz co ja bym zrobiła? Test ciążowy po okresie. Jak już Ci się skończy, bedzie wiadomo, ze zastrzyku nie ma ewidentnie. Może nie wiem, masz jakąś przypadłość czy coś produkuje Twój organizm co test bierze za bete. (nie wiem czy to możliwe, no ale to, że od 3 dni masz kreski w zasadzie tej samej intensywności to ne jest normalne)
Tak zrobię!

reklama
Do góry