Lina_88
Zaangażowana w BB
Taka sama moja kreska ma teraz póltora roku Ale też pierwszą reakcją było że ee nic tam nie ma.Proszę bardzo. Tylko zdjęcie zrobione po czasie chwilę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka sama moja kreska ma teraz póltora roku Ale też pierwszą reakcją było że ee nic tam nie ma.Proszę bardzo. Tylko zdjęcie zrobione po czasie chwilę
Mi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzebai mi i mężowi to pasuje oczywiście jakby był chłopiec to też by było super! Ale jednak obdywojgu marzy się skrycie mała księżniczka
no tak bywaMi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzeba
ja zawsze chciałam mieć dwóch synów, ale ostatnio mi się coraz częściej myśli o córeczce.Mi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzeba
Dojdziesz i ujrzysz te kreski , na święta .no tak bywa
Ale póki co to bym chciała dojść w ogóle do etapu udanego transferu i jakiejś kreski na teście
Trzymam mocno kciuki, żeby się udałoja zawsze chciałam mieć dwóch synów, ale ostatnio mi się coraz częściej myśli o córeczce.
na obecnym etapie przyjmę wszystko
wiesz jak jest wiem, że mocno wierzysz, ale prawda jest taka, że szanse są podobne na powodzenie jak na to, że podejdę do klku transferów i się nie uda. Nic z tym nie zrobięDojdziesz i ujrzysz te kreski , na święta .
Nie ma innej opcji. Histero miałaś, owulacje masz swoje i zamrożoną śnieżkę
widzę że niestety nie było żadnego posta , ani nie jest nigdzie wpisana daj znać czy wszystko dobrze @staraczka33@staraczka33 Zniknęłaś z wątku wszystko ok?
no właśnie, w zeszłym miesiącu była aktywna i nagle cisza zupełna. Mam nadzeieję, ze wszystko w porządku.widzę że niestety nie było żadnego posta , ani nie jest nigdzie wpisana daj znać czy wszystko dobrze @staraczka33