reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja dziś zrobiłam test i biało. Teoretycznie 10 dpo ale to naprawdę takie teoretyczne bo w piątek był niby pik ale nie jakiś taki że widać że w 100% a nie miałam więcej testów więc już nie sprawdzałam. Zobaczymy co będzie dalej . ☺️

Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️
ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować
3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać .
4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać
5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1. @Patii26 🐒 , @Iwona1992 🐒, @MamaR
2.
3.
4. @NattNatt 🤞
5. @pawik
6. @Bambi199027
7.
8.
9. @paola121214
10. @atena1 , @Żołna , @Lilli2
11. @StaraStaraczkaNew🤞
12. @Osasuna
13.
14. @Juliaaawe , @Malina_po30
15.
16. @Karolina2495
17. @LadyStrejser , @wiolaho
18.
19.
20.
21. @Nicky95
22. @Patka2207 , @Olcia2052
23. @Pierwsze 🥰
24. @LadyCaro , @montebello ,
25. @morticia_adams , @a.może.ciążaa
26. @Karolinak89 , @AuraWaves
27. @Ann2907 , @Iwona1992
28.
29.
30. @Aga993 , @Patii26
31.
ŁAWECZKA 🛋️
1. @Klemensa
2. @Gosia0132 ♥️
3. @anyżowa
4. @Cywil87
5. @Anexandra
6. @Lina_88
7. @93kora
8. @K_89
9. @Miśka 91
10. @spoko23
11. @olka11135
12. @igunia93
13. @4nia_m
14. @penguinlicious
15. @niezapominajka876
16. @PaniR
ZABIEGI/WIZYTY
1. 6.12 wizyta w klinice przedtrasferowa @anyżowa
2. 18.12 wizyta kwalifikacyjna do in vitro @Lilli2
3. 12.12 USG przed transferem @LadyCaro
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE
Cześć Klaudia
Oraz dziewczyny ;)
Proszę wpisz mi 11.12
Postaram się być bardziej aktywna ma forum, acz jest ciężko bo koniec roku.
W sumie zawsze coś

Dobrego dnia.

Cześć Klaudia
Oraz dziewczyny ;)
Proszę wpisz mi 11.12
Postaram się być bardziej aktywna ma forum, acz jest ciężko bo koniec roku.
W sumie zawsze coś

Dobrego dnia.
hejka , już wpisuje ☺️ powiedz mi zmieniała awatar ? Bo wydaje mi się że nick kojarzę ale awatara nie i mnie to zmyliło i nie jestem pewna czy coś o sobie wiemy ☺️

reklama

Załączniki

• IMG_1346.jpeg
    IMG_1346.jpeg
    288 KB · Wyświetleń: 77
Do góry