reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja dziś zrobiłam test i biało. Teoretycznie 10 dpo ale to naprawdę takie teoretyczne bo w piątek był niby pik ale nie jakiś taki że widać że w 100% a nie miałam więcej testów więc już nie sprawdzałam. Zobaczymy co będzie dalej . ☺️

Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️
ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować
3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać .
4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać
5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1. @Patii26 🐒 , @Iwona1992 🐒, @MamaR
2.
3.
4. @NattNatt 🤞
5. @pawik
6. @Bambi199027
7.
8.
9. @paola121214
10. @atena1 , @Żołna , @Lilli2
11. @StaraStaraczkaNew🤞
12. @Osasuna
13.
14. @Juliaaawe , @Malina_po30
15.
16. @Karolina2495
17. @LadyStrejser , @wiolaho
18.
19.
20.
21. @Nicky95
22. @Patka2207 , @Olcia2052
23. @Pierwsze 🥰
24. @LadyCaro , @montebello ,
25. @morticia_adams , @a.może.ciążaa
26. @Karolinak89 , @AuraWaves
27. @Ann2907 , @Iwona1992
28.
29.
30. @Aga993 , @Patii26
31.
ŁAWECZKA 🛋️
1. @Klemensa
2. @Gosia0132 ♥️
3. @anyżowa
4. @Cywil87
5. @Anexandra
6. @Lina_88
7. @93kora
8. @K_89
9. @Miśka 91
10. @spoko23
11. @olka11135
12. @igunia93
13. @4nia_m
14. @penguinlicious
15. @niezapominajka876
16. @PaniR
ZABIEGI/WIZYTY
1. 6.12 wizyta w klinice przedtrasferowa @anyżowa
2. 18.12 wizyta kwalifikacyjna do in vitro @Lilli2
3. 12.12 USG przed transferem @LadyCaro
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE
Cześć Klaudia
Oraz dziewczyny ;)
Proszę wpisz mi 11.12
Postaram się być bardziej aktywna ma forum, acz jest ciężko bo koniec roku.
W sumie zawsze coś

Dobrego dnia.

Cześć Klaudia
Oraz dziewczyny ;)
Proszę wpisz mi 11.12
Postaram się być bardziej aktywna ma forum, acz jest ciężko bo koniec roku.
W sumie zawsze coś

Dobrego dnia.
hejka , już wpisuje ☺️ powiedz mi zmieniała awatar ? Bo wydaje mi się że nick kojarzę ale awatara nie i mnie to zmyliło i nie jestem pewna czy coś o sobie wiemy ☺️

reklama

Załączniki

• IMG_1346.jpeg
    IMG_1346.jpeg
    288 KB · Wyświetleń: 111
Do góry