reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Zrobiłam jeszcze jeden 🙃

Załączniki

• IMG_1378.jpeg
    IMG_1378.jpeg
    312,6 KB · Wyświetleń: 85
Ale i tak się staracie dalej, tak?
Tak ;) jeśli dziecko się przydarzy teraz to nic złego się nie stanie, mamy zabezpieczenie finansowe i plan, dodatkową pomoc rodziców. Jeśli uda mi się zmienić pracę i dostać UoP z przedłużeniem i macierzyńskim to będzie spełnienie marzeń ;) ale nie uważamy tego za konieczność.

Nie no te kreski są słabiutkie nie nastawiam się na ciążę, ale nie rozumiem dlaczego przy becie 1.1 wczoraj o 10 w ogóle cokolwiek tam wychodzi 🤡 Ja zrobiłam ten test, żeby zobaczyć białe okienko i odstawić leki dziś 🙃
Mam wrażenie że my się doszukujemy już każdego cienia 😂❤️ ja bym poczekała kilka dni i zrobiła ponowny test, czytałam gdzieś na forum przypadek dziewczyny która miała negatywne testy, betę <5 a urodziła zdrowe dziecko 😆 wiec wszystko jest możliwe.

Mam wrażenie że my się doszukujemy już każdego cienia 😂❤️ ja bym poczekała kilka dni i zrobiła ponowny test, czytałam gdzieś na forum przypadek dziewczyny która miała negatywne testy, betę <5 a urodziła zdrowe dziecko 😆 wiec wszystko jest możliwe.
ja muszę codziennie sobie robić zastrzyk w brzuch od owulacji do pewności, że nie ma ciąży, a jak jest to całą ciążę, więc liczyłam na jasność sytuacji dziś, żeby już to odstawić skoro test negatywny, bo już mam takie siniaki jakby mnie mąż napieprzał regularnie 😅

Ajj przepraszam że się tak wepchalam, nie wiedziałam :) byłam w listopadzie u ginekologa i wszystko jest w porządku.
najwyraźniej co się od listopada wydarzyło skoro teraz tego okresu nie ma , jeżeli spóźnia się powyżej tygodnia to dobrze byłoby sprawdzić co jest tego przyczyną ewentualnie może da leki na wywołanie . Chcesz uczestniczyć w dyskusji to mogę cię zapisać na ławeczke ?

reklama
Czesc dziewczyny, proszę pomóżcie rozwiać moje wątpliwości, staramy się z mężem o drugie dziecko, miesiączki mam nieregularne ale z kalendarza wynika że owulację miałam mieć 4.11 a przewidywana miesiączkę na 21.11. Jednak 22.11 wieczorem odczuwałam bóle brzucha jak na miesiączkę ale poszłam do toalety i przy ppdcieraniu miałam jasno czerwona krew i od tego momentu do tej pory nic. Czy możliwe jest że się nam udało ? Testy wychodzą negatywnie. A jeśli to było plamienie to kochaliśmy się 12.11 i myślę że to z tego zbliżenia mogłoby coś wyjść.
jeśli uprawialiście seks bez zabezpieczenia to możliwe, ze Wam się udało, czy miałaś przy podcieranu krew czy nie 😝

Do góry