reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Zrobiłam jeszcze jeden 🙃

Załączniki

• IMG_1378.jpeg
    IMG_1378.jpeg
    312,6 KB · Wyświetleń: 109
Ale i tak się staracie dalej, tak?
Tak ;) jeśli dziecko się przydarzy teraz to nic złego się nie stanie, mamy zabezpieczenie finansowe i plan, dodatkową pomoc rodziców. Jeśli uda mi się zmienić pracę i dostać UoP z przedłużeniem i macierzyńskim to będzie spełnienie marzeń ;) ale nie uważamy tego za konieczność.

Nie no te kreski są słabiutkie nie nastawiam się na ciążę, ale nie rozumiem dlaczego przy becie 1.1 wczoraj o 10 w ogóle cokolwiek tam wychodzi 🤡 Ja zrobiłam ten test, żeby zobaczyć białe okienko i odstawić leki dziś 🙃
Mam wrażenie że my się doszukujemy już każdego cienia 😂❤️ ja bym poczekała kilka dni i zrobiła ponowny test, czytałam gdzieś na forum przypadek dziewczyny która miała negatywne testy, betę <5 a urodziła zdrowe dziecko 😆 wiec wszystko jest możliwe.

Mam wrażenie że my się doszukujemy już każdego cienia 😂❤️ ja bym poczekała kilka dni i zrobiła ponowny test, czytałam gdzieś na forum przypadek dziewczyny która miała negatywne testy, betę <5 a urodziła zdrowe dziecko 😆 wiec wszystko jest możliwe.
ja muszę codziennie sobie robić zastrzyk w brzuch od owulacji do pewności, że nie ma ciąży, a jak jest to całą ciążę, więc liczyłam na jasność sytuacji dziś, żeby już to odstawić skoro test negatywny, bo już mam takie siniaki jakby mnie mąż napieprzał regularnie 😅

Ajj przepraszam że się tak wepchalam, nie wiedziałam :) byłam w listopadzie u ginekologa i wszystko jest w porządku.
najwyraźniej co się od listopada wydarzyło skoro teraz tego okresu nie ma , jeżeli spóźnia się powyżej tygodnia to dobrze byłoby sprawdzić co jest tego przyczyną ewentualnie może da leki na wywołanie . Chcesz uczestniczyć w dyskusji to mogę cię zapisać na ławeczke ?

reklama
Czesc dziewczyny, proszę pomóżcie rozwiać moje wątpliwości, staramy się z mężem o drugie dziecko, miesiączki mam nieregularne ale z kalendarza wynika że owulację miałam mieć 4.11 a przewidywana miesiączkę na 21.11. Jednak 22.11 wieczorem odczuwałam bóle brzucha jak na miesiączkę ale poszłam do toalety i przy ppdcieraniu miałam jasno czerwona krew i od tego momentu do tej pory nic. Czy możliwe jest że się nam udało ? Testy wychodzą negatywnie. A jeśli to było plamienie to kochaliśmy się 12.11 i myślę że to z tego zbliżenia mogłoby coś wyjść.
jeśli uprawialiście seks bez zabezpieczenia to możliwe, ze Wam się udało, czy miałaś przy podcieranu krew czy nie 😝

Do góry