Ok, już się przenosze na wątek inny, ale za Was wszystkie tu też trzymam kciuki i będę zaglądać. Dziękuję bardzo za wskazówkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha moja kuzynka w czasie owulacji miała mdłości (po winie i McDonald) a jak się później dowiedziała,że jest w ciąży (miałyśmy okres w tym samym czasie bo jej się tydzień spóźnił) to stwierdziła ,że te mdłości to były już ciążowea ja dalej uważam, że nie ma szans wysikać coś 5dpo o ile jesteś pewna, że owulacja była w Wigilię (bo jeśli była wcześniej to inna bajka).
Skoro zarodek wg medycyny zagnieżdża się od 6dpo to jakim cudem może wyjść wcześniej test ciążowy..?
I popieram @LadyCaro - rozumiem, że macie nadzieję, nikt wam tych ciąż nie odbierze, serio.
Ale jednak ciąża to trochę matematyka na początku i trzymajmy się faktów medycznych.
I to są piękne kreski ! Wątpię by po zastrzyku by były takie mocne! Gratuluję i trzymam kciuki za piękną betę13 dni po zastrzyku
No to nie może być zastrzyk…Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później
Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później
i nawet nie byłoby to jakieś duże zaskoczenie we wtorek, czyli 8 dni po zastrzyku kreska była taka, więc no byłoby to mocno zabawne gdyby to faktycznie okazał się być zastrzykJa się nie dziwię, że jesteś ostrożna. Biorąc pod uwagę ostatnie miesiące to jestem skłonna uwierzyć, że u Ciebie może być to nadal ovi
Obserwuje ją, treści spoko ale trochę przeraża mnie sposób w jaki ona mówiNie widać ale to screen z pytań na ig do estera_doktorkobiet . Wogole polecam tą dr ginekolog, dużo ciekawych treści wrzuca na ig pomocnych przy leczeniu niepłodności i nie tylko.