reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
a ja dalej uważam, że nie ma szans wysikać coś 5dpo o ile jesteś pewna, że owulacja była w Wigilię (bo jeśli była wcześniej to inna bajka).

Skoro zarodek wg medycyny zagnieżdża się od 6dpo to jakim cudem może wyjść wcześniej test ciążowy..?

I popieram @LadyCaro - rozumiem, że macie nadzieję, nikt wam tych ciąż nie odbierze, serio.
Ale jednak ciąża to trochę matematyka na początku i trzymajmy się faktów medycznych.
Haha moja kuzynka w czasie owulacji miała mdłości (po winie i McDonald) a jak się później dowiedziała,że jest w ciąży (miałyśmy okres w tym samym czasie bo jej się tydzień spóźnił) to stwierdziła ,że te mdłości to były już ciążowe 😶‍🌫️🫠

Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później 🤹‍♀️

Załączniki

• IMG_2384.jpeg
    IMG_2384.jpeg
    126,8 KB · Wyświetleń: 125
Ja się nie dziwię, że jesteś ostrożna. Biorąc pod uwagę ostatnie miesiące to jestem skłonna uwierzyć, że u Ciebie może być to nadal ovi
i nawet nie byłoby to jakieś duże zaskoczenie 🤡 we wtorek, czyli 8 dni po zastrzyku kreska była taka, więc no byłoby to mocno zabawne gdyby to faktycznie okazał się być zastrzyk 🤹‍♀️

Załączniki

• IMG_2223.jpeg
    IMG_2223.jpeg
    193,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry