reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Jestem tu Zobacz załącznik 1680432nowa i nie wiem jak tu się wpisać, ale chciałabym zapytać czy miałyście może taką niewyrazna kreskę? Staramy się z mężem od kilku miesięcy, od dwóch jestem pod opieką endokrynologa i dziś mial być okres, coś mnie tknęło i zrobiłam test. Do tej pory nigdy nic się nie pojawiało, a dziś taką niewyrazna kreska... owulacja była ok. 14.12, w tym miesiącu wreszcie niskie TSH, bo 2, gdzie było pod 5. Co o tym myśleć?

Jestem tu Zobacz załącznik 1680432nowa i nie wiem jak tu się wpisać, ale chciałabym zapytać czy miałyście może taką niewyrazna kreskę? Staramy się z mężem od kilku miesięcy, od dwóch jestem pod opieką endokrynologa i dziś mial być okres, coś mnie tknęło i zrobiłam test. Do tej pory nigdy nic się nie pojawiało, a dziś taką niewyrazna kreska... owulacja była ok. 14.12, w tym miesiącu wreszcie niskie TSH, bo 2, gdzie było pod 5. Co o tym myśleć?
myślimy że odezwałaś się nie na tym wątku 🙂 to jest wątek dla starczek zapisanych na testowanie . Test wygląda na pozytywny , najlepiej iść na betę i idź na wątek mamusiowy 🙂

Hej, przeczytaj regulamin tego wątku a później przenieś się na wątek dla mam :)

reklama
no kreska piękna , idziesz jutro na betę ? Żeby to był zastrzyk to chyba już za późno , chociaż różne przypadki tutaj bywały . Trzymam kciuki za betę ☺️🤞
W zeszłym miesiącu 12 dni po zastrzyku test byl sporo słabszy, ale no mnie się te zastrzyki lubią trzymać długo, więc zobaczymy

Ostatnia edycja:
Do góry