StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Jutro beta?13 dni po zastrzyku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro beta?13 dni po zastrzyku
Kreski jak byk, chyba za mocne, żeby to był jeszcze Ovi13 dni po zastrzyku
no kreska piękna , idziesz jutro na betę ? Żeby to był zastrzyk to chyba już za późno , chociaż różne przypadki tutaj bywały . Trzymam kciuki za betę13 dni po zastrzyku
myślimy że odezwałaś się nie na tym wątku to jest wątek dla starczek zapisanych na testowanie . Test wygląda na pozytywny , najlepiej iść na betę i idź na wątek mamusiowyJestem tu Zobacz załącznik 1680432nowa i nie wiem jak tu się wpisać, ale chciałabym zapytać czy miałyście może taką niewyrazna kreskę? Staramy się z mężem od kilku miesięcy, od dwóch jestem pod opieką endokrynologa i dziś mial być okres, coś mnie tknęło i zrobiłam test. Do tej pory nigdy nic się nie pojawiało, a dziś taką niewyrazna kreska... owulacja była ok. 14.12, w tym miesiącu wreszcie niskie TSH, bo 2, gdzie było pod 5. Co o tym myśleć?
Hej, przeczytaj regulamin tego wątku a później przenieś się na wątek dla mamJestem tu Zobacz załącznik 1680432nowa i nie wiem jak tu się wpisać, ale chciałabym zapytać czy miałyście może taką niewyrazna kreskę? Staramy się z mężem od kilku miesięcy, od dwóch jestem pod opieką endokrynologa i dziś mial być okres, coś mnie tknęło i zrobiłam test. Do tej pory nigdy nic się nie pojawiało, a dziś taką niewyrazna kreska... owulacja była ok. 14.12, w tym miesiącu wreszcie niskie TSH, bo 2, gdzie było pod 5. Co o tym myśleć?
Chyba pójdę już we wtorek tak jak mi lekarz kazał, zobaczymy jak wytrzymam i czy jutro kreska nie będzie słabsza, bo to jednak zastrzykJutro beta?
To już raczej nie kreska po zastrzyku coś jest na rzeczy13 dni po zastrzyku
Trzymam kciuki!Chyba pójdę już we wtorek tak jak mi lekarz kazał, zobaczymy jak wytrzymam i czy jutro kreska nie będzie słabsza, bo to jednak zastrzyk
W zeszłym miesiącu 12 dni po zastrzyku test byl sporo słabszy, ale no mnie się te zastrzyki lubią trzymać długo, więc zobaczymyno kreska piękna , idziesz jutro na betę ? Żeby to był zastrzyk to chyba już za późno , chociaż różne przypadki tutaj bywały . Trzymam kciuki za betę