klaudia16
Fanka BB :)
czyżby IG pani Estery ?Ktoś mnie tu niedawno zjechał jak był poruszany temat perełek księżniczki więc tu tylko to zostawię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyżby IG pani Estery ?Ktoś mnie tu niedawno zjechał jak był poruszany temat perełek księżniczki więc tu tylko to zostawię
to mój lekarz prowadzący aktualnieNie widać ale to screen z pytań na ig do estera_doktorkobiet . Wogole polecam tą dr ginekolog, dużo ciekawych treści wrzuca na ig pomocnych przy leczeniu niepłodności i nie tylko.
no ona jest taka trochę dzwina haha znaczy mówi tak wolno , spokojnie , ale jest mega sympatycznaObserwuje ją, treści spoko ale trochę przeraża mnie sposób w jaki ona mówi
no nie wygląda na ovi , coś jest na rzeczy jak nicZrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później
Zazdroszczę ! Miałam okazję ją poznać osobiscie ale aktualnie mieszkam za daleko by do niej jeździć.to mój lekarz prowadzący aktualnie
Pomijam te relacje z biegów bo też mnie wkurza to poranne DzieeeeńDobryyyObserwuje ją, treści spoko ale trochę przeraża mnie sposób w jaki ona mówi
ja miałam podobną przy becie na oko 400 bo przy 660 miałam ciemniejsząZrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później
Raczej się udało gratulacje!Zrobiłam teraz kolejny całe 1,5h później
noo haha no ale cóż taki ma styl ogólnie to trochę ciężko nieraz z nią pogadać tak bardziej jak człowiek , np ona mówi że wiadomo musi być ruch że musimy jakiś sport uprawiać i mąż do niej mówi że ciężko , że czasu brakuje , że ma fizyczna pracę bardzo i wgl ,a ona taki wzrok na niego i od razu wiesz , nie no musi Pan , zawsze się znajdzie czas i wgl .. no ale zobaczymy , na Instagramie widzę cały czas że komuś się udaje więc może i nam się z nią uda , w 2 cyklu z nią się udało ale biochem , zobaczymy co dalej , chociaż ostatnio odczułam wrażenie że musimy zrobić te badania genetyczne i immunologiczne i dopiero będziemy myśleć co dalej , a no niestety na ten moment nie mam wolnych 3 tys więc dopiero za jakieś myślę 2 miesiące będę mogła je zrobić jeszcze mąż musi zrobić roz. Badanie nasienia co kosztuje prawie 1000 , przed samymi świętami mu sie tak skomplikowało w pracy że nie wiemy czy nie bedzie musiał na swój koszt zrobić naprawy samochodu klienta za 10 tys , bo kupił część która po montażu okazała się uszkodzona i uszkodziła silnik (część kosztowała 4 tys ) i jak nam się przyjmą reklamacji to będzie musiał z własnej kieszeni zapłacić za tą część , za nową plus za naprawę silnika także ...Zazdroszczę ! Miałam okazję ją poznać osobiscie ale aktualnie mieszkam za daleko by do niej jeździć.
Pomijam te relacje z biegów bo też mnie wkurza to poranne DzieeeeńDobryyy
Ja miałam podobnego pinka jak dziś w sumie w ciąży z synkiem wieczorem 14 dni po zastrzyku, a rano beta wyszła 108ja miałam podobną przy becie na oko 400 bo przy 660 miałam ciemniejszą