reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
noo haha 😅 no ale cóż taki ma styl 😅 ogólnie to trochę ciężko nieraz z nią pogadać tak bardziej jak człowiek , np ona mówi że wiadomo musi być ruch że musimy jakiś sport uprawiać i mąż do niej mówi że ciężko , że czasu brakuje , że ma fizyczna pracę bardzo i wgl ,a ona taki wzrok na niego i od razu wiesz , nie no musi Pan , zawsze się znajdzie czas i wgl .. no ale zobaczymy , na Instagramie widzę cały czas że komuś się udaje więc może i nam się z nią uda , w 2 cyklu z nią się udało ale biochem , zobaczymy co dalej , chociaż ostatnio odczułam wrażenie że musimy zrobić te badania genetyczne i immunologiczne i dopiero będziemy myśleć co dalej , a no niestety na ten moment nie mam wolnych 3 tys więc dopiero za jakieś myślę 2 miesiące będę mogła je zrobić 😔 jeszcze mąż musi zrobić roz. Badanie nasienia co kosztuje prawie 1000 , przed samymi świętami mu sie tak skomplikowało w pracy że nie wiemy czy nie bedzie musiał na swój koszt zrobić naprawy samochodu klienta za 10 tys , bo kupił część która po montażu okazała się uszkodzona i uszkodziła silnik (część kosztowała 4 tys ) i jak nam się przyjmą reklamacji to będzie musiał z własnej kieszeni zapłacić za tą część , za nową plus za naprawę silnika także ...
Ojej to nie zazdroszczę przeżyć. Nasz mechanik pewnie by się nie przyznał do winy. Dobrze, że są uczciwi ludzie na tym świecie. Ale myślę że jesteście w dobrych rękach, doktor Estera jest bardzo oddana pracy i na pewno ma na Was plan 😍

I jak, kto zakłada wątek styczniowych kreseczek ? 😁 Musi to być ktoś, komu się teraz nie udało i będzie starał się w styczniu i będzie aktywny na forum. Ja bym mogła założyć, ale jeszcze nie wiem czy się udało czy nie.

I jak, kto zakłada wątek styczniowych kreseczek ? 😁 Musi to być ktoś, komu się teraz nie udało i będzie starał się w styczniu i będzie aktywny na forum. Ja bym mogła założyć, ale jeszcze nie wiem czy się udało czy nie.
ja jeszcze nie ogarniam forum za bardzo więc nie jestem dobrą osobą, ale mogę spróbować założyć lutowe 😂styczniowe powierzam komuś innemu 😅

Ja żałuję że robiłam testy tak wcześnie bo zużyłam wszystkie a teraz by się przydał jakiś😁 dziwny mam mega ten cykl. Okres powinien być wczoraj i nadal nie ma. Czyli owu pewnie była później niż myslalam.Podbrzusze mnie momentami boli jak na okres w zasadzie od kilku dni po owulacji czyli już dość długo, piersi nie bolą mnie tak jak zwykle tylko same sutki. Plamien przed okresem ktore zazwyczaj byly 2-3 dni przed też nie ma. Test ostatni zrobiłam 26.12. no nic zaczekam jeszcze i pewnie za parę dni jak okres nie przyjdzie to zrobię znowu eh ☹️

Ojej to nie zazdroszczę przeżyć. Nasz mechanik pewnie by się nie przyznał do winy. Dobrze, że są uczciwi ludzie na tym świecie. Ale myślę że jesteście w dobrych rękach, doktor Estera jest bardzo oddana pracy i na pewno ma na Was plan 😍
no właśnie mam nadzieję że uda mi się do niej dostać jutro bo ostatnio musiałam iść 2 razy na monitoring do kogoś innego w tej klinice , i teraz mam wyrzuty że Estera by mi nie dała zastrzyku i pewnie pęcherzyk pękł by sam i nie zrobiłyby się torbiele 😤 ta powiedziała że 26 to już za dużo i napewno nie pęknie a Estera zawsze go zostawiała i sam pękał, mówię ostatnio miałam wrażenie że właśnie nie ma już na nas pomysłu ,dopóki nie zorbimy tych badań . Myślała że mam zapalenie endometrium i dlatego miałam 2 biochemy ale to nie to , jajniki drożne , hormony też nie są jakieś mocno rozwalone , nasienie też nie takie najgorsze , no ale zobaczymy . Dlatego chciałam narazie zrobić sobie przerwę i odłożyć trochę kasy bo i tak już sporo poszło na badania i leki

reklama
Do góry