reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@LadyCaro odnośnie Twojego postu że tak wczesne testowanie 5dpo idzie w zła stronę, to wczoraj ktoś tu wrzucał tabelkę z której wynikało , że u 1% testujących test pokazuje ciążę 5dpo , nawet się śmiałam, że to może ja będę w tym 1% 🫣 Chociaż też uważam, że to za wcześnie. Ale kto zabroni sikać na patyk ? 4zl kosztował więc nie zbiedniałam 😉 Z tego co wiem Ty też testowałas wcześniej niż w wigilię - kiedy miałaś testować wg planu.

@LadyCaro odnośnie Twojego postu że tak wczesne testowanie 5dpo idzie w zła stronę, to wczoraj ktoś tu wrzucał tabelkę z której wynikało , że u 1% testujących test pokazuje ciążę 5dpo , nawet się śmiałam, że to może ja będę w tym 1% 🫣 Chociaż też uważam, że to za wcześnie. Ale kto zabroni sikać na patyk ? 4zl kosztował więc nie zbiedniałam 😉 Z tego co wiem Ty też testowałas wcześniej niż w wigilię - kiedy miałaś testować wg planu.
z tego co wiem to @LadyCaro miała transfer 5dniowego zarodka więc sikając 4dpo była tak naprawdę jakby 9dpo :)

Ależ testuj kiedy chcesz, ja nikomu nic nie narzucam, mowie tylko swoje zdanie odnośnie tego co się dzieje.
Moja sytuacja była trochę inna bo miałam ivf więc myślę, że porównanie nietrafione

No właśnie narzeczony stoi bardzo mocno przy 2 dzieci 😬😅 mówi że po 2 zaczniemy się poważnie zabezpieczać więc nawet ciężko będzie „przypadkowo” zajść w 3 ciążę 😂
Ja zawsze marzyłam o trójce i jak urodziłam trzecie to było mi tak smutno że już nigdy nie będę w ciąży bo lubię ten stan. Potem jak po ponad roku dostałam pierwszy okres to sobie zamarzylam o jeszcze jednym , mąż nie chciał ale dał się namówić. Mamy 7 osobowe auto to mówi że jakby były bliźniaki to byśmy się pomieścili 🤣 Ale jak w tym cyklu się nie uda to nie wiem czy da się namówić na kolejne starania 🫣

a ja dalej uważam, że nie ma szans wysikać coś 5dpo o ile jesteś pewna, że owulacja była w Wigilię (bo jeśli była wcześniej to inna bajka).

Skoro zarodek wg medycyny zagnieżdża się od 6dpo to jakim cudem może wyjść wcześniej test ciążowy..?

I popieram @LadyCaro - rozumiem, że macie nadzieję, nikt wam tych ciąż nie odbierze, serio.
Ale jednak ciąża to trochę matematyka na początku i trzymajmy się faktów medycznych.

reklama
Do góry