MamaR
Fanka BB :)
A to może plamienie implantacyjne ? Może być nawet w dniu miesiączki.Dziewczyny a tak serio plamienie owulacyjne mogłoby wyjść po kilku dniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to może plamienie implantacyjne ? Może być nawet w dniu miesiączki.Dziewczyny a tak serio plamienie owulacyjne mogłoby wyjść po kilku dniach?
No właśnie narzeczony stoi bardzo mocno przy 2 dzieci mówi że po 2 zaczniemy się poważnie zabezpieczać więc nawet ciężko będzie „przypadkowo” zajść w 3 ciążęTo raz bliźniaki a raz jedno i będą dwie ciąże i KDR
z tego co wiem to @LadyCaro miała transfer 5dniowego zarodka więc sikając 4dpo była tak naprawdę jakby 9dpo@LadyCaro odnośnie Twojego postu że tak wczesne testowanie 5dpo idzie w zła stronę, to wczoraj ktoś tu wrzucał tabelkę z której wynikało , że u 1% testujących test pokazuje ciążę 5dpo , nawet się śmiałam, że to może ja będę w tym 1% Chociaż też uważam, że to za wcześnie. Ale kto zabroni sikać na patyk ? 4zl kosztował więc nie zbiedniałam Z tego co wiem Ty też testowałas wcześniej niż w wigilię - kiedy miałaś testować wg planu.
Ależ testuj kiedy chcesz, ja nikomu nic nie narzucam, mowie tylko swoje zdanie odnośnie tego co się dzieje.@LadyCaro odnośnie Twojego postu że tak wczesne testowanie 5dpo idzie w zła stronę, to wczoraj ktoś tu wrzucał tabelkę z której wynikało , że u 1% testujących test pokazuje ciążę 5dpo , nawet się śmiałam, że to może ja będę w tym 1% Chociaż też uważam, że to za wcześnie. Ale kto zabroni sikać na patyk ? 4zl kosztował więc nie zbiedniałam Z tego co wiem Ty też testowałas wcześniej niż w wigilię - kiedy miałaś testować wg planu.
Ja zawsze marzyłam o trójce i jak urodziłam trzecie to było mi tak smutno że już nigdy nie będę w ciąży bo lubię ten stan. Potem jak po ponad roku dostałam pierwszy okres to sobie zamarzylam o jeszcze jednym , mąż nie chciał ale dał się namówić. Mamy 7 osobowe auto to mówi że jakby były bliźniaki to byśmy się pomieścili Ale jak w tym cyklu się nie uda to nie wiem czy da się namówić na kolejne staraniaNo właśnie narzeczony stoi bardzo mocno przy 2 dzieci mówi że po 2 zaczniemy się poważnie zabezpieczać więc nawet ciężko będzie „przypadkowo” zajść w 3 ciążę
Tak czy inaczej testowałas wcześniej niż było w planachAleż testuj kiedy chcesz, ja nikomu nic nie narzucam, mowie tylko swoje zdanie odnośnie tego co się dzieje.
Moja sytuacja była trochę inna bo miałam ivf więc myślę, że porównanie nietrafione
a ja dalej uważam, że nie ma szans wysikać coś 5dpo o ile jesteś pewna, że owulacja była w Wigilię (bo jeśli była wcześniej to inna bajka).@LadyCaro odnośnie Twojego postu że tak wczesne testowanie 5dpo idzie w zła stronę, to wczoraj ktoś tu wrzucał tabelkę z której wynikało , że u 1% testujących test pokazuje ciążę 5dpo , nawet się śmiałam, że to może ja będę w tym 1% Chociaż też uważam, że to za wcześnie. Ale kto zabroni sikać na patyk ? 4zl kosztował więc nie zbiedniałam Z tego co wiem Ty też testowałas wcześniej niż w wigilię - kiedy miałaś testować wg planu.
Wcześniej niż było w planach, ale miało szanse już coś wyjśćTak czy inaczej testowałas wcześniej niż było w planach
w przypadku LadyCaro szansa, że coś wyjdzie wtedy gdy testowała wynosiła zdecydowanie więcej niż 1%Tak czy inaczej testowałas wcześniej niż było w planach