reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Hej dziewczyny, ja w tym miesiącu wprawdzie niezapisana ale wpadam na chwilkę z życzeniami ❤️

Nie życzę "wesołych" Świąt, bo wiem, że u dużej części z nas trudno o prawdziwą radość, gdy jedyna biel to ta na teście i jak trudny jest to czas, i jak wiele ciężkich emocji nam towarzyszy... Natomiast życzę Wam Świąt pełnych spokoju, ciepła i obecności bliskich, którzy są dla Was wsparciem. Życzę Wam też wiary, że nawet najtrudniejsze dni kiedyś ustąpią miejsca tym pełnym spełnienia i radości.
Niech nadchodzący rok przyniesie Wam zdrowie, siłę, nadzieję, a także niech to będzie czas, w którym znajdziemy wszystkie przestrzeń na odpoczynek i zadbanie o siebie.
A co do upragnionej ciąży – wiem, że to życzenie, które mamy wszystkie w sercach, i nie sposób go pominąć, dlatego z całego serca życzę więc Wam (i sobie), aby ten nowy rok przyniósł nam wszystkim ten upragniony moment, gdy zobaczymy dwie kreski, usłyszymy bicie maleńkiego serca i poczujemy, że to wszystko miało sens. Niech ten dzień nadejdzie jak najszybciej, a kolejne święta niech będą już pełne małych stópek, nowych początków i w końcu niech będą "wesołe" 🎁❤️

reklama
Ja myślę że @klaudia16 już dawno zrobiła test tylko się z nami droczy😂✊
haha przepraszam że się wczoraj nie odzywałam , miałam duże zawirowania , poszliśmy późno spać ,wstałam zorbilam test , ale siedliśmy do śniadania więc mówię nie będę na telefonie siedzieć , zresztą i tak nie ma o czym pisać bo biało także 😔

Do góry