reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Hej dziewczyny, ja w tym miesiącu wprawdzie niezapisana ale wpadam na chwilkę z życzeniami ❤️

Nie życzę "wesołych" Świąt, bo wiem, że u dużej części z nas trudno o prawdziwą radość, gdy jedyna biel to ta na teście i jak trudny jest to czas, i jak wiele ciężkich emocji nam towarzyszy... Natomiast życzę Wam Świąt pełnych spokoju, ciepła i obecności bliskich, którzy są dla Was wsparciem. Życzę Wam też wiary, że nawet najtrudniejsze dni kiedyś ustąpią miejsca tym pełnym spełnienia i radości.
Niech nadchodzący rok przyniesie Wam zdrowie, siłę, nadzieję, a także niech to będzie czas, w którym znajdziemy wszystkie przestrzeń na odpoczynek i zadbanie o siebie.
A co do upragnionej ciąży – wiem, że to życzenie, które mamy wszystkie w sercach, i nie sposób go pominąć, dlatego z całego serca życzę więc Wam (i sobie), aby ten nowy rok przyniósł nam wszystkim ten upragniony moment, gdy zobaczymy dwie kreski, usłyszymy bicie maleńkiego serca i poczujemy, że to wszystko miało sens. Niech ten dzień nadejdzie jak najszybciej, a kolejne święta niech będą już pełne małych stópek, nowych początków i w końcu niech będą "wesołe" 🎁❤️

reklama
Ja myślę że @klaudia16 już dawno zrobiła test tylko się z nami droczy😂✊
haha przepraszam że się wczoraj nie odzywałam , miałam duże zawirowania , poszliśmy późno spać ,wstałam zorbilam test , ale siedliśmy do śniadania więc mówię nie będę na telefonie siedzieć , zresztą i tak nie ma o czym pisać bo biało także 😔

Do góry