Będzie dobrzeniestety biało jutro odstawiam proga i czekam na okres . Najgorsze to że nie zacznę stymulacji Lametta w kolejnym cyklu bo nie będę miała jak iść zobaczyć czy wchłonęły się te torbiele bo świta i wgl ... Także dopiero w lutym będę się stymulować i styczeń pozostaje sam sobie ...
reklama
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
niezapominajka876
Mówisz o ciąży w święta?Ja pewnie przez święta będę tu mniej zaglądać (głównie dla testów @LadyCaro, bo żyję nimi jak swoimi) więc z malutkim wyprzedzeniem chciałabym wam wszystkim życzyć spokojnych i pogodnych świąt. I dla tych, które wciąż czekają na swoje II kreski - żeby ujrzały je jak najszybciej
niezapominajka876
Będzie dobrze
W styczniu odpuścicie i kochajcie się tak jak Wam się zachce taka mała przerwaniestety biało jutro odstawiam proga i czekam na okres . Najgorsze to że nie zacznę stymulacji Lametta w kolejnym cyklu bo nie będę miała jak iść zobaczyć czy wchłonęły się te torbiele bo świta i wgl ... Także dopiero w lutym będę się stymulować i styczeń pozostaje sam sobie ...
StaraStaraczkaNew
Nie planuje. Natomiast jest ryzyko, że poranne wymioty i nudności w ciągu dnia powiedzą za mnie.Mówisz o ciąży w święta?
niezapominajka876
To trzymam kciuki żeby mdłości cię nie wydałyNie planuje. Natomiast jest ryzyko, że poranne wymioty i nudności w ciągu dnia powiedzą za mnie.
olka11135
U mojego prywatnego zawsze opóźnienia nawet dwie godziny czekania a na NFZ w poradni przy szpitalu o dziwo bez czekania , max 30 minut czekałam
Mi nie chodziło o to, że w trakcie pracy robi się opóźnienie, tylko lekarz przyjmuje od 8.00 a przychodzi na 9.00
Dla mnie to nie jest okej, ja pracuję od rana i chyba nie muszę mówić, że mój pracodawca raczej nie byłby zachwycony jakbym się prawie za każdym razem spóźniała 1h czy ileś tam. Jeżeli to nie jest kwestia tego, że musiał iść na oddział to dla mnie brak szacunku dla pacjentów.
U mnie w klinice to standard, że min pół godziny opóźnienia jest, jak nie więcej. Prywatnie.
Choć niedługo skorzystam tam w końcu z opieki na NFZ
Jak wyżej
niezapominajka876
Również uważam to za brak szacunku. Nie potrafię zrozumieć jak ludzie nagminnie spóźniają się do pracy. Bez względu na to czy to lekarz, czy Pani do sprzątania.Mi nie chodziło o to, że w trakcie pracy robi się opóźnienie, tylko lekarz przyjmuje od 8.00 a przychodzi na 9.00
Dla mnie to nie jest okej, ja pracuję od rana i chyba nie muszę mówić, że mój pracodawca raczej nie byłby zachwycony jakbym się prawie za każdym razem spóźniała 1h czy ileś tam. Jeżeli to nie jest kwestia tego, że musiał iść na oddział to dla mnie brak szacunku dla pacjentów.
Jak wyżej
reklama
Motylkowa!
Dziewczyny w wieku 25-35, można zdobyc darmowe badanie amh! Link do: Przyszłość na własnych zasadach