reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

niestety biało 😔 jutro odstawiam proga i czekam na okres . Najgorsze to że nie zacznę stymulacji Lametta w kolejnym cyklu bo nie będę miała jak iść zobaczyć czy wchłonęły się te torbiele bo świta i wgl ... Także dopiero w lutym będę się stymulować i styczeń pozostaje sam sobie ...
Będzie dobrze 😘

reklama

niestety biało 😔 jutro odstawiam proga i czekam na okres . Najgorsze to że nie zacznę stymulacji Lametta w kolejnym cyklu bo nie będę miała jak iść zobaczyć czy wchłonęły się te torbiele bo świta i wgl ... Także dopiero w lutym będę się stymulować i styczeń pozostaje sam sobie ...
W styczniu odpuścicie i kochajcie się tak jak Wam się zachce ;) taka mała przerwa

U mojego prywatnego zawsze opóźnienia nawet dwie godziny czekania a na NFZ w poradni przy szpitalu o dziwo bez czekania , max 30 minut czekałam 😅

Mi nie chodziło o to, że w trakcie pracy robi się opóźnienie, tylko lekarz przyjmuje od 8.00 a przychodzi na 9.00
Dla mnie to nie jest okej, ja pracuję od rana i chyba nie muszę mówić, że mój pracodawca raczej nie byłby zachwycony jakbym się prawie za każdym razem spóźniała 1h czy ileś tam. Jeżeli to nie jest kwestia tego, że musiał iść na oddział to dla mnie brak szacunku dla pacjentów.

U mnie w klinice to standard, że min pół godziny opóźnienia jest, jak nie więcej. Prywatnie.
Choć niedługo skorzystam tam w końcu z opieki na NFZ 😀

Jak wyżej :p

Mi nie chodziło o to, że w trakcie pracy robi się opóźnienie, tylko lekarz przyjmuje od 8.00 a przychodzi na 9.00
Dla mnie to nie jest okej, ja pracuję od rana i chyba nie muszę mówić, że mój pracodawca raczej nie byłby zachwycony jakbym się prawie za każdym razem spóźniała 1h czy ileś tam. Jeżeli to nie jest kwestia tego, że musiał iść na oddział to dla mnie brak szacunku dla pacjentów.

Jak wyżej :p
Również uważam to za brak szacunku. Nie potrafię zrozumieć jak ludzie nagminnie spóźniają się do pracy. Bez względu na to czy to lekarz, czy Pani do sprzątania.

reklama
Do góry