LadyStrejser
Fanka BB :)
Hmmm jakby coś było ale to jakby blada testowa a może jakiś Kacper tam się skrywa i czeka ?a może któraś z Was się dopatrzy tu cienia?
Zobacz załącznik 1679395
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm jakby coś było ale to jakby blada testowa a może jakiś Kacper tam się skrywa i czeka ?a może któraś z Was się dopatrzy tu cienia?
Zobacz załącznik 1679395
Wiadomo, że jesteśmy tu z Tobą i trzymamy kciuki, Ty też nas wspieraszdzięki dziewczyny za wsparcie
Dokładnie tak jest i duża wiedzaWiadomo, że jesteśmy tu z Tobą i trzymamy kciuki, Ty też nas wspierasz
niestety biało jutro odstawiam proga i czekam na okres . Najgorsze to że nie zacznę stymulacji Lametta w kolejnym cyklu bo nie będę miała jak iść zobaczyć czy wchłonęły się te torbiele bo świta i wgl ... Także dopiero w lutym będę się stymulować i styczeń pozostaje sam sobie ...Jak tam kochana u Ciebie?
mnie też się zdążyło do mojej czekać godzine jak nie lepiej mimo tego że prywatną wizytaJa ostatnio na wizytę prywatna czekałam 1.5 h godziny było opóźnienie.
ja też niestety nic tutaj nie widzę ale mimo wszystko trzymam kciuki aby na jutrzejszym teście była kreseczkaa może któraś z Was się dopatrzy tu cienia?
Zobacz załącznik 1679395