reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A powiedzcie mi jak pójdę już po okresie to też zobaczy czy się wchłonęły ? Nawet mimo tego że nie będę brała lamettu to chciałabym zobaczyć jak sprawa wygląda i myślałam żeby może testy owu robić ,chociaż z drugiej strony obiecałam sobie od stycznia daje sobie luz . Mąż powiedzial że skoro teraz się nie udało to odstawia całkowicie alkohol nawet w weekendy , i zacznie brać suple tak jak trzeba czyli pudełko na miesiąc a nie na 3 , także trzymam go za słowo . Czekamy jeszcze na diete od dietetyka także może w nowym roku się uda wkoncu ...
uda się kochana , trzeba wierzyć na każdą z nas przyjdzie ten moment 🙏🤞😘😘😘
To trzecia moja ciąża w tym roku , boję się ale głęboko wierze ze teraz doczekam się szczęśliwego zakończenia i u Ciebie też się uda😘😘😘😘

uda się kochana , trzeba wierzyć na każdą z nas przyjdzie ten moment 🙏🤞😘😘😘
To trzecia moja ciąża w tym roku , boję się ale głęboko wierze ze teraz doczekam się szczęśliwego zakończenia i u Ciebie też się uda😘😘😘😘
dziękuję ☺️ ja właśnie mam nadzieję że jak to się mówi ,, do 3 razy sztuka ,, i jak już zajde 3 raz w ciążę to tym razem już szczęśliwie doczekam końca ciąży 🤞☺️

Ogólnie to jutro mogę być niedostępna że względu na przygotowania świąteczne dlatego chciałabym wam wszystkim tutaj życzyć zdrowych , radosnych i spokojnych świąt 🥰🌲 duzo dużo zdrowia i siły na kolejny rok , abyśmy wszystkie doczekały się uprawnionych dwóch kresek ale przede wszystkim zdrowych różowych bobasów 🤞☺️ abyśmy miały więcej cierpliwości , i dużo siły do walki z tym niesfornym losem który daje nam popalić ☺️ jeszcze raz Wesołych świąt 🎅🎄

Do góry