reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A ja siedzę u ginekologa w kolejce mam na 8 jestem pierwsza .to jakbym wygrała w lotto. Ale oczywiście się spóźnia..
Zobaczymy co powie

reklama
Dziewczyny ostatnie kilka dni bolał mnie jajnikiki mam 3 na lewym 2 na prawym tak zaregowalam na latrezol .
Zastrzyk podać w 1 dzien świat i zobaczymy są wielkością 15mm .16 .17

Cześć dziewczyny. Chyba przegapiłam pik 😅 od wczoraj druga kreska na testach owulacyjnych jest coraz jaśniejsza. Temperatura cały czas taka sama więc jak nie skoczy to albo cykl bezowulacyjny albo rzeczywiście musiałam ją przegapić 🥴
Dziewczyny dziś zatestowałam - oficjalnie są dwie kreski. Staraliśmy się od sierpnia 🥰 ale i tak jestem w szoku choć spodziewałam się że teraz się udało bo strasznie mnie bolą sutki i mam wzdęcia
Powodzenia w Waszych staraniach 😊
Poprosimy o zdjęcie ☺️

reklama
Do góry