reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

EDYTUJE, bo odpisałam że nie.

Ale też mnie to kiedyś zastanawiało. W trakcie zajścia w ciążę niby powinno się unikać skurczy macicy itp. Dla mnie to było na tyle ciekawe że kiedyś zapytałam ginekologa, i dostałam odpowiedź że nie.
Ale aż z ciekawości zapytam się tego mojego który mnie będzie poraz drugi prowadził. Jest genetykiem. Bardzo ciekawe pytanie i chetnie zadam te pytanie poraz drugi ale komus innemu. 😅 wrócę do styczniowych kresek z odpowiedzią :)
Czekam z niecierpliwością!

reklama
Póki nie ma okresu jest nadzieja. Ja tam wierzę, że jutro zgodnie z planem testowania będzie cień 🥰
no nie, akurat przy in vitro to tu się to zdanie nie sprawdza, że póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
Nic, zrobię jeszcze jutro. Ale wygląda na to, że czekają mnie najsmutniejsze święta ever

Ogólnie brzuch momentami boli tak jakbym miała dostać okres , cycki bola także myślę że jak tylko odstawie proga to przyjdzie ... Myślałam że te cycki to oznaka czegoś innego bo nigdy na okres nie bolą ,ale to pewnie przez ilości proga którego przyjmuje także ... Jutro będę 12-13 dpo także skoro test nie wyszedł to i jutro się nic nie zmieni nie ma szans 😔
Jak tam kochana u Ciebie?

Znalazłam na premom taką tabelkę może komuś doda otuchy. Jakaś użytkowniczka to wrzuciła.

Załączniki

• Screenshot_20241223-090946.png
    Screenshot_20241223-090946.png
    221,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry