reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@LadyCaro może być też kwestia testu - robiłam różne o czułości 10, na jednym krecha, a wg drugiego w ogóle w ciąży nie jestem. Więc czekamy jeszcze, nie trać wiary! 🫶

Oczywiście po tym epizodzie "plamienia" bardzo się starałam nie myśleć za duzo, ale i tak wkrecilam sobie że to była implantacja. Tak więc mam pytanie - czy seks z wytryskiem w środku może zaszkodzić w okresie ewentualnej implantacji?

Oczywiście po tym epizodzie "plamienia" bardzo się starałam nie myśleć za duzo, ale i tak wkrecilam sobie że to była implantacja. Tak więc mam pytanie - czy seks z wytryskiem w środku może zaszkodzić w okresie ewentualnej implantacji?
EDYTUJE, bo odpisałam że nie.

Ale też mnie to kiedyś zastanawiało. W trakcie zajścia w ciążę niby powinno się unikać skurczy macicy itp. Dla mnie to było na tyle ciekawe że kiedyś zapytałam ginekologa, i dostałam odpowiedź że nie.
Ale aż z ciekawości zapytam się tego mojego który mnie będzie poraz drugi prowadził. Jest genetykiem. Bardzo ciekawe pytanie i chetnie zadam te pytanie poraz drugi ale komus innemu. 😅 wrócę do styczniowych kresek z odpowiedzią :)

Do góry