reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jak cudownie takie coś czytać, czuję że nie jestem sama w tym braku koleżanek i potrzeby rozmowy ❤️ u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu :)
My ślub braliśmy z 3 miesięcznym synkiem :)

reklama
Jak cudownie takie coś czytać, czuję że nie jestem sama w tym braku koleżanek i potrzeby rozmowy ❤️ u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu :)
Przez przypadek cytowałam siebie, przepraszam 😅

To poproszę ławeczkę ❤️ coś o mnie? Jestem 25 letnią nauczycielką, mieszkamy w Poznaniu. Lipcu 2025 będziemy brali ślub 😁 podjęliśmy decyzję o dziecku, jesteśmy gotowi i im szybciej tym lepiej :). Nie mam przyjaciółek z którymi mogę porozmawiać na ten temat bo wszyscy każą Nam czekać… bo coś tam, bo ślub, bo praca… a ja uważam że naszym życiu nie będzie lepszego momentu niż teraz. Każdy inny moment, czy za rok czy 5 lat będzie tak samo dobry jak teraz. Także czekam na zakończenie @ i ruszamy. Kupiłam dziś witaminy dla kobiet starających się, w styczniu idę do ginekologa. :)
ja również mam 25 lat i mimo tego że mam paru starszych znajomych to albo mają już dzieci albo nie chcą mieć więc ciężko jest ... Tym bardziej że ci co mają nie musieli się o nie starać ,więc nie za bardzo rozumieją to co ja czuję 😔 my braliśmy ślub w lipcu 2023 i po ślubie zaczęliśmy się od razu starać i narazie nic z tego 😔 także tobie życzę abyś nie musiała tutaj z nami za długo siedzieć 🤞

Cykle od 28 do 35 dni. Miesiączka właśnie się zaczęła więc skończy się w przyszły poniedziałek. Na testowanie w grudniu się nie nastawiam, nie robię sobie nadziei 😁 ale liczę że początek stycznia będzie dla nas dobry.
o to tak jak u mnie te cykle , też mam tak w kratkę 😔 później się denerwuje bo ciężko dojść do tego kiedy była owu ,także w moim przypadku tylko monitoring pomaga

trzeba być dobrej myśli , ale też nie nakręcać się że od razu się uda ☺️ także dobre podejście , najważniejsze to regularny sex z pełną przyjemnością ,nie skupiać się na razie ,, na staraniach ,, ☺️

trzeba być dobrej myśli , ale też nie nakręcać się że od razu się uda ☺️ także dobre podejście , najważniejsze to regularny sex z pełną przyjemnością ,nie skupiać się na razie ,, na staraniach ,, ☺️
Mój partner bardziej na to czeka niż ja 😂 wcześniej stosowaliśmy seks przerywany o teraz już jest szczęśliwy że nie będzie musiał uważać i się ograniczać 🤣

reklama
Do góry