niezapominajka876
Fanka BB :)
Hehe wiadomoWiesz myślę, że to zależy od ogólnej sytuacji finansowej.
Jak ktoś ma partnera zarabiającego 50 tys. miesięcznie to go pewnie nie stresuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe wiadomoWiesz myślę, że to zależy od ogólnej sytuacji finansowej.
Jak ktoś ma partnera zarabiającego 50 tys. miesięcznie to go pewnie nie stresuje![]()
Z tym progesteronem to wygląda tak, że teoretycznie stężenie powyżej 11 ng/ml wystarcza, żeby wysyciły się wszystkie receptory progesteronowe jądrowe i błonowe wymagane do utrzymania ciąży, więc tak na dobrą sprawę każdy wynik powyżej powinien być ok.
To trochę inny tematja obecnie mam umowę zlecenie, mogę przejść na umowę o pracę ale tak czy siak kończę umowę w czerwcu bez opcji przedłużenia. Nowa pracę zaczęłabym w czerwcu, umowa o pracę, ale dopiero po okresie próbnym… musiałabym przepracować kilka miesięcy żeby dostać macierzyński a nie wiem kiedy nam się uda, więc jakoś nie nastawiamy się na macierzyński tylko 1000 zł + 800 plus ;p damy rade.
To też jest dobry wynik tym bardziej, że chyba nie miałaś potwierdzonej owulacji i nie wiesz dokładnie ile jest dpo?Mam wyniki. Progesteron to tylko 13.8… Coraz niższy mam ostatnio
Hehe wiadomochodziło mi o zarobki partnera rzędu 8-10 tys.
Wiesz to zależy jakie kto ma zobowiązania, kredyty, ewentualnie wsparcie od rodziny. I czego oczekuje od życia.Hehe wiadomochodziło mi o zarobki partnera rzędu 8-10 tys.
mogło tak być . Przepraszam@klaudia16 zapisz mnie proszę na 10.12, bo chyba mój post został przeoczony. Żeby nie było, że udzielam się niezapisana![]()
odgrzebałam Twojego posta , przepraszam że go pominęłam , może był jakiś natłok wiadomości i mi uciekło . Zapisałam od razu ważna datę wizytycześć dziewczyny
@klaudia16 proszę o zapisanie na 10.12, zatestuję dla zasady, chociaż u mnie marne szanse.
Ale wracam do gry! Na 18.12 mamy wizytę kwalifikacyjną do ivf, jak nic się po drodze nie wysypie to w styczniu stymulacja.
Taki plan pomoże mi jakoś przetrwać kolejne puste święta..
życzę Wam wszystkim najpiękniejszego grudniowego prezentu![]()
7 lub 8dpo, bo owulacja była w niedzielę lub w poniedziałek. Tyle wiemTo też jest dobry wynik tym bardziej, że chyba nie miałaś potwierdzonej owulacji i nie wiesz dokładnie ile jest dpo?