reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja ostatnio strasznie nerwowa jestem. I w pracy, i w życiu prywatnym. Jak nie uda się niedługo zajść w tą ciążę i mieć perspektywę dłuższego okresu bez tej pracy - to albo pokłócę się z szefem i mnie wywalą, albo wyląduje w wariatkowie.

Kochane, czym jest ławeczka? Zaczynamy starać się po skończonej @, czyli testować będę w styczniu😅 czy powinnam wpisać się na ławkę?

Kochane, czym jest ławeczka? Zaczynamy starać się po skończonej @, czyli testować będę w styczniu😅 czy powinnam wpisać się na ławkę?
hej , na ławeczce są dziewczyny które z jakiegoś powodu nie mogą testować w tym miesiącu a chcą uczestniczyć w rozmowach ;) także jezeli będziesz testować w styczniu , a chcesz z nami być to wpisze cię na ławeczek . Może opowiesz nam coś o sobie ? ☺️

To poproszę ławeczkę ❤️ coś o mnie? Jestem 25 letnią nauczycielką, mieszkamy w Poznaniu. Lipcu 2025 będziemy brali ślub 😁 podjęliśmy decyzję o dziecku, jesteśmy gotowi i im szybciej tym lepiej :). Nie mam przyjaciółek z którymi mogę porozmawiać na ten temat bo wszyscy każą Nam czekać… bo coś tam, bo ślub, bo praca… a ja uważam że naszym życiu nie będzie lepszego momentu niż teraz. Każdy inny moment, czy za rok czy 5 lat będzie tak samo dobry jak teraz. Także czekam na zakończenie @ i ruszamy. Kupiłam dziś witaminy dla kobiet starających się, w styczniu idę do ginekologa. :)

jak długie masz cykle ? Kiedy masz mieć miesiączkę ? Może jednak się wyrobisz na testowanie jeszcze w grudniu ☺️
Cykle od 28 do 35 dni. Miesiączka właśnie się zaczęła więc skończy się w przyszły poniedziałek. Na testowanie w grudniu się nie nastawiam, nie robię sobie nadziei 😁 ale liczę że początek stycznia będzie dla nas dobry.

To poproszę ławeczkę ❤️ coś o mnie? Jestem 25 letnią nauczycielką, mieszkamy w Poznaniu. Lipcu 2025 będziemy brali ślub 😁 podjęliśmy decyzję o dziecku, jesteśmy gotowi i im szybciej tym lepiej :). Nie mam przyjaciółek z którymi mogę porozmawiać na ten temat bo wszyscy każą Nam czekać… bo coś tam, bo ślub, bo praca… a ja uważam że naszym życiu nie będzie lepszego momentu niż teraz. Każdy inny moment, czy za rok czy 5 lat będzie tak samo dobry jak teraz. Także czekam na zakończenie @ i ruszamy. Kupiłam dziś witaminy dla kobiet starających się, w styczniu idę do ginekologa. :)
Miałam bardzo podobną sytuację, znalazłam to forum i dołączyłam, bo gdy masz 21 lat i zaczynasz starać się o dziecko nie ma za bardzo w otoczeniu nikogo z kim można by pogadać znajomi w innym świecie, a rodzice no ja jestem taką osobą, że raczej chwalenie się rodzinie staraniami to już w ciąży. U mnie dochodziło też dużo problemów z hormonami, więc tym bardziej fajnie było pogadać o tym z kimś, doradzić się. Teraz mam 24 lata i staramy się o drugie i w sumie sytuacja wiele się nie zmieniła :)

reklama
Miałam bardzo podobną sytuację, znalazłam to forum i dołączyłam, bo gdy masz 21 lat i zaczynasz starać się o dziecko nie ma za bardzo w otoczeniu nikogo z kim można by pogadać znajomi w innym świecie, a rodzice no ja jestem taką osobą, że raczej chwalenie się rodzinie staraniami to już w ciąży. U mnie dochodziło też dużo problemów z hormonami, więc tym bardziej fajnie było pogadać o tym z kimś, doradzić się. Teraz mam 24 lata i staramy się o drugie i w sumie sytuacja wiele się nie zmieniła :)
Jak cudownie takie coś czytać, czuję że nie jestem sama w tym braku koleżanek i potrzeby rozmowy ❤️ u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu :)

Do góry