reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny może podradzicie, mam mthfr, ogólnie wysoką homocysteinę. Lekarz mi kazał obrać ovarin, metylowany kwas foliowy i acard, wit d3, co byście zmieniły? Może zamienić ten Ovarin na coś innego? 🤔

reklama
My to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy 🤒 .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping 😁😁 ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić 🙂
My też grudzień chorzy
Jakiej rzyganko jakąś biegunka .zapalenie pęcherza. Może angina wpadnie jeszcze no i mlody kaszle .jestem osrana że szczęścia dosłownie

My to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy 🤒 .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping 😁😁 ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić 🙂
Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne 🤣 Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops 🤣

Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś 😜

Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne 🤣 Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops 🤣

Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś 😜
To jak nie choruje mocno to do sklepu wysyłaj córkę 😁😁 .

Nic nie zjem , widziałam, pokazywała mi co jadła 🤮🤮 karaluchy , nietoperze ... bleee. Owoce mają ponoć super ale ani ich ani mięsa i nabiału nie przywieziesz przez granicę, zakaz wjazdu do UE . Także też 🤣
Przywiezie mi na pewno kosmetyki, będę wieczne młoda jak ta azjatka 🤣🤣

co do takich akcji to u nas córka męża prawie 6 lat ewidentnie nie chce rodzeństwa , zawsze śpi jak kamień , nic ja nie budzi ,mogłabyś nie wiem garnkami rzucać po domu śpi , jak my się za coś bierzemy to ona nagle wstaje , siku ,piciu , kupka i tak dalej 😅 także dzieci wiedzą kiedy mają wstać ,być chore czy cokolwiek haha

Ja
Mierzy któraś z Was temperaturę? Jest sens ją mierzyć ok 5 rano? Przeanalizowałam swój kalendarz i myślę że w tym miesiącu mogłabym spróbować bo już nie będę mieć tych bardzo wczesnych zmian w pracy w tym miesiącu. Czytałam coś że luteinę powinno się brać dopiero trzeciego dnia wyższych temperatur. I teraz się zastanawiam czy spróbować z termometrem.
Ja przez rok czasu mierzyłam tempkę właśnie o 4.30 codziennie (nie licząc okresu wiadomo) I wykresy miałam normalne ,czytelne z widocznymi fazami wyższych i niższych temperatur.

reklama
Dziewczyny kurde jak na złość. Poszłam popilnować córkę szwagra patrzę a ona ma 3 pęcherzyki na plecach i parę plamek na brzuchu. Pewnie ospa… ja miałam i nawet od siostry i kuzyna się nie zaraziłam tam 15lat temu. Chyba się nie zarażę ? Przeraziłam się

Do góry