niezapominajka876
Zaangażowana w BB
Moje ciało chyba przestraszyło się dodatkowych leków i samo powoli zdrowieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też grudzień chorzyMy to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić
Czuje to samo co Ty. Jednak ja jestem optymistką i zaraz Nam przejdzie, bankowoMy też grudzień chorzy
Jakiej rzyganko jakąś biegunka .zapalenie pęcherza. Może angina wpadnie jeszcze no i mlody kaszle .jestem osrana że szczęścia dosłownie
Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klopsMy to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić
To jak nie choruje mocno to do sklepu wysyłaj córkę .Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops
Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś
co do takich akcji to u nas córka męża prawie 6 lat ewidentnie nie chce rodzeństwa , zawsze śpi jak kamień , nic ja nie budzi ,mogłabyś nie wiem garnkami rzucać po domu śpi , jak my się za coś bierzemy to ona nagle wstaje , siku ,piciu , kupka i tak dalej także dzieci wiedzą kiedy mają wstać ,być chore czy cokolwiek hahaZdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops
Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś
GratulacjeNie mogę dodać zdjęcia …
Progesteron 26,40
Beta 35.10
Ja przez rok czasu mierzyłam tempkę właśnie o 4.30 codziennie (nie licząc okresu wiadomo) I wykresy miałam normalne ,czytelne z widocznymi fazami wyższych i niższych temperatur.Mierzy któraś z Was temperaturę? Jest sens ją mierzyć ok 5 rano? Przeanalizowałam swój kalendarz i myślę że w tym miesiącu mogłabym spróbować bo już nie będę mieć tych bardzo wczesnych zmian w pracy w tym miesiącu. Czytałam coś że luteinę powinno się brać dopiero trzeciego dnia wyższych temperatur. I teraz się zastanawiam czy spróbować z termometrem.
Wspaniale rośnijcie spokojniekochana pięknie gratulacje
Ja też mam wyniki przyrost o 280% nigdy takiego nie miałam dużego