reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny może podradzicie, mam mthfr, ogólnie wysoką homocysteinę. Lekarz mi kazał obrać ovarin, metylowany kwas foliowy i acard, wit d3, co byście zmieniły? Może zamienić ten Ovarin na coś innego? 🤔

My to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy 🤒 .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping 😁😁 ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić 🙂
My też grudzień chorzy
Jakiej rzyganko jakąś biegunka .zapalenie pęcherza. Może angina wpadnie jeszcze no i mlody kaszle .jestem osrana że szczęścia dosłownie

My to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemy 🤒 .
A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping 😁😁 ...
A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić 🙂
Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne 🤣 Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops 🤣

Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś 😜

Zdrówka! Ja natomiast zauważyłam, że moja córka choruje wtedy - kiedy wypadają mi dni płodne 🤣 Serio. Już 3 miesiąc pod rząd. Jak u mnie w kalendarzyku są „szanse na ciążę”, tak ona ma w e-dzienniku „nieobecność”. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że ona ma 11 lat i musimy nieźle z mężem kombinować, żeby był sex. Zazwyczaj odbywa się gdy ona jest w szkole, a tu klops 🤣

Powiedz, pewnie siostra przywiezie Ci coś „dziwnego” do jedzenia z Wietnamu. Pochwal się nam później. I czy zjadłaś 😜
To jak nie choruje mocno to do sklepu wysyłaj córkę 😁😁 .

Nic nie zjem , widziałam, pokazywała mi co jadła 🤮🤮 karaluchy , nietoperze ... bleee. Owoce mają ponoć super ale ani ich ani mięsa i nabiału nie przywieziesz przez granicę, zakaz wjazdu do UE . Także też 🤣
Przywiezie mi na pewno kosmetyki, będę wieczne młoda jak ta azjatka 🤣🤣

co do takich akcji to u nas córka męża prawie 6 lat ewidentnie nie chce rodzeństwa , zawsze śpi jak kamień , nic ja nie budzi ,mogłabyś nie wiem garnkami rzucać po domu śpi , jak my się za coś bierzemy to ona nagle wstaje , siku ,piciu , kupka i tak dalej 😅 także dzieci wiedzą kiedy mają wstać ,być chore czy cokolwiek haha

Ja
Mierzy któraś z Was temperaturę? Jest sens ją mierzyć ok 5 rano? Przeanalizowałam swój kalendarz i myślę że w tym miesiącu mogłabym spróbować bo już nie będę mieć tych bardzo wczesnych zmian w pracy w tym miesiącu. Czytałam coś że luteinę powinno się brać dopiero trzeciego dnia wyższych temperatur. I teraz się zastanawiam czy spróbować z termometrem.
Ja przez rok czasu mierzyłam tempkę właśnie o 4.30 codziennie (nie licząc okresu wiadomo) I wykresy miałam normalne ,czytelne z widocznymi fazami wyższych i niższych temperatur.

reklama
Do góry