reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny moje złe samopoczucie skończyło się temperatura 38.5… wzięła paracetamol bo jest bezpieczny. Wiem że szansa na ciążę jest nikła, ale już się stresuje co będzie jeśli w przypadku grypy czy covida będę musiała wziąć antybiotyk… tak wiem, durne lęki.

Dziewczyny moje złe samopoczucie skończyło się temperatura 38.5… wzięła paracetamol bo jest bezpieczny. Wiem że szansa na ciążę jest nikła, ale już się stresuje co będzie jeśli w przypadku grypy czy covida będę musiała wziąć antybiotyk… tak wiem, durne lęki.

EDIT DODAŁO SIĘ PODWÓJNIE NIE WIEM JAK USUNĄĆ :(

Dziewczyny, jeszcze mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych, bo ostatnio nie dostałam konkretnej odpowiedzi na moje pytania 🤪
Czy jest możliwość, że na testach owu nie było pika, ale owulacja i tak była ?
Robię testy raz dziennie ok. godziny 14-15 i dzisiaj była już bledsza niż wczoraj.

Dziewczyny, jeszcze mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych, bo ostatnio nie dostałam konkretnej odpowiedzi na moje pytania 🤪
Czy jest możliwość, że na testach owu nie było pika, ale owulacja i tak była ?
Robię testy raz dziennie ok. godziny 14-15 i dzisiaj była już bledsza niż wczoraj.
tak, jest możliwe

Z tego co widzę to jesteś zapisana na 31.12 a antybiotyk bierze się 7 dni więc nawet gdybyś musiała go wziąć to na tym etapie myślę że by nie zaszkodzil

Zawsze możesz powiedzieć lekarzowi że się staracie i przepisze bezpieczny w trakcie staran

Do góry