reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ogólnie to polewają mnie piersi ale tak dziwnie jakbym miała zakwasy i czuję rozpieranie w podbrzuszu ale może sobie coś wkręcam , błagam żeby ta kreska ciemniała 🤞🤞

reklama
Ile po przyjęciu zastrzyku jesteś? Trzymamy 🤞🤞
dzisiaj 9 dzień , ogólnie to to już parę dni temu ta kreska była dość jasna , wczoraj wieczorem to już prawie nie widoczna ale to może za dużo wypiłam bo rano była trochę ciemniejsza niż wieczorem , a dzisiaj mąż mówi że jest bardziej widoczna niż ta rano wczoraj . Okaże się jutro ,chociaż znając siebie pewnie sikne jeszcze wieczorem , tylko muszę się wstrzymać z piciem i sikaniem 😅 trzymajcie trzymajcie ,bo mnie normlanie w kaftanie wywiozą 😅

dzisiaj 9 dzień , ogólnie to to już parę dni temu ta kreska była dość jasna , wczoraj wieczorem to już prawie nie widoczna ale to może za dużo wypiłam bo rano była trochę ciemniejsza niż wieczorem , a dzisiaj mąż mówi że jest bardziej widoczna niż ta rano wczoraj . Okaże się jutro ,chociaż znając siebie pewnie sikne jeszcze wieczorem , tylko muszę się wstrzymać z piciem i sikaniem 😅 trzymajcie trzymajcie ,bo mnie normlanie w kaftanie wywiozą 😅
Czekamy na pozytywne wiadomości 🤞🤞 Tylu serduszek to ja dawno nie widziałam 👀

reklama
Czekamy na pozytywne wiadomości 🤞🤞 Tylu serduszek to ja dawno nie widziałam 👀
cieszę się że mogę prowadzić tak szczęśliwy wątek 🥰 chciałabym abyśmy wszystkie tutaj zobaczymy 2 kreski ,niestety aż tak kolorowe życie nie jest 😔 ale do końca miesiąca jest jeszcze czas i wierzę że jeszcze będzie wysyp pozytywnych testów włącznie z moim 🥰☺️

Do góry