reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A ja mam takie pytanie być może głupie 🤡 Jak mam dwa pęcherzyki w jednym jajniku 19 mm w drugim 17,5 i dostałam zastrzyk to one pękają razem po tych 24-36h czy najpierw ten większy później ten mniejszy czy w ogóle w takim przypadku pęka raczej tylko ten większy 🙈 Do tej pory jak miałam dwa to były takie same dlatego teraz mam taką rozkmine

reklama
Powiem Wam, że ja teraz biorę cyclogest na noc i praktyczne nic ze mnie nie wypływa
Hej
W nd zaczęłam czytać cały wątek i mignęło mi że ten dzień to jutro.
A potem przeszłam jakos do ostatniej strony i zgubiłam się i nie wiem na której strony ie skończyłam a od konca to tak słabo czytać 🤭
Super! trzymam kciuki ;)

kurde bo to jednak 12 dni 🫣 co prawda faktycznie sporo tego wypływa nawet po kilku godzinach od aplikacji , żalu czas muszę nosić wkładki . Niby na necie pisze że nie ma przeciwwskazań, no nic zobaczymy ,może podziałamy przed aplikacją , czyli jakieś 24h po wcześniejszej , oby nic mu się nie wydarzyło 😯☺️
Myślę, ze nie powinno nic mu się zadziać :) działajcie!🍀

reklama
Hej
W nd zaczęłam czytać cały wątek i mignęło mi że ten dzień to jutro.
A potem przeszłam jakos do ostatniej strony i zgubiłam się i nie wiem na której strony ie skończyłam a od konca to tak słabo czytać 🤭
Super! trzymam kciuki ;)
no ciężko jest nieraz nadrobić wątek . Chociaż ja jestem uzależniona 😅 sprawdzam po 100 razy dziennie ,nawet jak nie byłam założycielka także nie mam co nadrabiać ale zdążą się że coś pomine jak jest natłok wiadomości ☺️

Do góry