reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A ja mam takie pytanie być może głupie 🤡 Jak mam dwa pęcherzyki w jednym jajniku 19 mm w drugim 17,5 i dostałam zastrzyk to one pękają razem po tych 24-36h czy najpierw ten większy później ten mniejszy czy w ogóle w takim przypadku pęka raczej tylko ten większy 🙈 Do tej pory jak miałam dwa to były takie same dlatego teraz mam taką rozkmine

reklama
Powiem Wam, że ja teraz biorę cyclogest na noc i praktyczne nic ze mnie nie wypływa
Hej
W nd zaczęłam czytać cały wątek i mignęło mi że ten dzień to jutro.
A potem przeszłam jakos do ostatniej strony i zgubiłam się i nie wiem na której strony ie skończyłam a od konca to tak słabo czytać 🤭
Super! trzymam kciuki ;)

kurde bo to jednak 12 dni 🫣 co prawda faktycznie sporo tego wypływa nawet po kilku godzinach od aplikacji , żalu czas muszę nosić wkładki . Niby na necie pisze że nie ma przeciwwskazań, no nic zobaczymy ,może podziałamy przed aplikacją , czyli jakieś 24h po wcześniejszej , oby nic mu się nie wydarzyło 😯☺️
Myślę, ze nie powinno nic mu się zadziać :) działajcie!🍀

reklama
Hej
W nd zaczęłam czytać cały wątek i mignęło mi że ten dzień to jutro.
A potem przeszłam jakos do ostatniej strony i zgubiłam się i nie wiem na której strony ie skończyłam a od konca to tak słabo czytać 🤭
Super! trzymam kciuki ;)
no ciężko jest nieraz nadrobić wątek . Chociaż ja jestem uzależniona 😅 sprawdzam po 100 razy dziennie ,nawet jak nie byłam założycielka także nie mam co nadrabiać ale zdążą się że coś pomine jak jest natłok wiadomości ☺️

Do góry