reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no ciężko jest nieraz nadrobić wątek . Chociaż ja jestem uzależniona 😅 sprawdzam po 100 razy dziennie ,nawet jak nie byłam założycielka także nie mam co nadrabiać ale zdążą się że coś pomine jak jest natłok wiadomości ☺️
Ja też co chwila wchodzę 😂 czytanie tego wątku to moje ulubione zajęcie i wkurzam się w weekend jak mało się dzieje 😆

reklama
U mnie dzisiaj 2 dzien cyklu i biorę antybiotyk sumamed. Od 3 dni nic nie mogę jeść, zero apetytu więc nie wiem jak wyjdą starania w tym miesiącu🥲 Zastanawiam się czy nie odpuścić aż organizm dojdzie do siebie. Tyle się słyszy o chorych dzieciach, może leki, które bierzemy przed owulacją też mają na to wpływ

Ja też co chwila wchodzę 😂 czytanie tego wątku to moje ulubione zajęcie i wkurzam się w weekend jak mało się dzieje 😆
dokładnie , chociaż w weekend sama zazwyczaj wchodzę z mniejszą częstotliwością bo mąż na mnie krzyczy ,, co ty tam czytasz znowu ,, albo ,, znowu wchodzisz na to forum ,, haha 😅 a wiesz nie wypada tak gdzieś wyjść razem i siedzieć w telefonie , albo oglądać film i wchodzić u czytać ,sama tego nie lubię więc też nie mogę tego robić 😅

Cześć dziewczyny ☺️ trochę mnie nie było więc gratuluję wszystkim 2 kreseczek 😍
Miałam ostatnio dużo na głowie. I zapisałam się do grupy teatralnej 🫣🤣🤣 nawet dostałam rolę w przedstawieniu dla dzieci 🤣🤣 zobaczymy co to będzie bo "premiera" w czerwcu 🤣🤣
Byłam dziś u gina, zajrzał w podwozie, zrobił cytologię i dał mi nadzieję której już chyba nawet nie miałam. Na prawym jajniku owulki teraz nie będzie, za to na lewym znalazł dwa obiecujące pęcherzyki. Jeden 15 mm drugi odrobinę mniejszy. Oczywiście tak jak myślałam dał mi luteinę, ale w sumie skoro miałam taki niski prożek ( 😁) po ostatniej owulacji to chyba nic dziwnego.
Pytałam go o tą witaminę D to kazał mi ją olać bo cytuję "w ciąży lepiej nie suplementować". Tsh stwierdził że nie jest takie złe. Tak więc z nadzieją czekam na tą owulkę i zobaczymy co dalej 🤞

Cześć dziewczyny ☺️ trochę mnie nie było więc gratuluję wszystkim 2 kreseczek 😍
Miałam ostatnio dużo na głowie. I zapisałam się do grupy teatralnej 🫣🤣🤣 nawet dostałam rolę w przedstawieniu dla dzieci 🤣🤣 zobaczymy co to będzie bo "premiera" w czerwcu 🤣🤣
Byłam dziś u gina, zajrzał w podwozie, zrobił cytologię i dał mi nadzieję której już chyba nawet nie miałam. Na prawym jajniku owulki teraz nie będzie, za to na lewym znalazł dwa obiecujące pęcherzyki. Jeden 15 mm drugi odrobinę mniejszy. Oczywiście tak jak myślałam dał mi luteinę, ale w sumie skoro miałam taki niski prożek ( 😁) po ostatniej owulacji to chyba nic dziwnego.
Pytałam go o tą witaminę D to kazał mi ją olać bo cytuję "w ciąży lepiej nie suplementować". Tsh stwierdził że nie jest takie złe. Tak więc z nadzieją czekam na tą owulkę i zobaczymy co dalej 🤞
Trzymam kciuki 🩷 Jakie miałas tsh?

reklama
A ja mam takie pytanie być może głupie 🤡 Jak mam dwa pęcherzyki w jednym jajniku 19 mm w drugim 17,5 i dostałam zastrzyk to one pękają razem po tych 24-36h czy najpierw ten większy później ten mniejszy czy w ogóle w takim przypadku pęka raczej tylko ten większy 🙈 Do tej pory jak miałam dwa to były takie same dlatego teraz mam taką rozkmine
u mnie też były dwa , na prawym 26 na lewym 15 także duża różnica . U mnie pękł jeden i zrobiła się torbiel krwotoczna, drugi został i ma się wchłonąć jak będzie to się okaże jak nie będzie ciąży i pójdę do gina na początku cyklu . U ciebie różnica jest nie duża więc myślę że powinny peklac oba podobnie czasowo , albo może też pęknąć jeden i ten drugi się wchłonąć ☺️

Do góry