reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

U mnie narazie dalej cień cienia , wczoraj wieczorem maialm wrażenie że jest bardziej widoczna ( co dziwne bo wiadomo nie pierwszy mocz) ale dzisiaj dalej taka sama jak wczoraj rano 😔 no nic testujemy dalej dzisiaj 6-7 dpo także trzymam mocno kciuki sama za siebie 😅
Oby nie zniknęła i znowu ciemniała🤞

reklama
Duzen dobry dziewczyny, ja dziś zrobilam sobie wolne, to was w końcu nadrobię. Stwierdziłam, że dziś nie pracuje, czuję się osłabiona, mam nadzieję, że to nie przeziębienie 😩

@LadyCaro jak się czujesz „dzień przed”? :)

Duzen dobry dziewczyny, ja dziś zrobilam sobie wolne, to was w końcu nadrobię. Stwierdziłam, że dziś nie pracuje, czuję się osłabiona, mam nadzieję, że to nie przeziębienie 😩

@LadyCaro jak się czujesz „dzień przed”? :)
Ogólnie spoko, chociaż jak myślę o tym i sobie uświadamiam, że to już to jest stres.
Staram się podchodzić na chłodno i przygotować się na każdą ewentualność.
Ale chciałabym już mieć to za sobą 😅

Liczę na to bardzo że się zmobilizuje. On już fajki rzucał i nie palił 7 lat i nie wiem po co zaczął w kwietniu znowu 🤦 tabletki wiem że będzie brał a co do alko to w weekend wypija łącznie z 4 piwa więc się ograniczy. Najgorsze jest to że zalecił mu ograniczony wysiłek fizyczny 3-4 godz tygodniowo a to niestety się nie da bo pracuje fizycznie. Wiesz ja mojemu powiedziałam raz że jak się nie zmobilizuje to będzie chodził na badania nasienia do skutku i na badanie USG jąder też 😂 myślę że to go zmobilizuje konkretnie. Więcej nie będę powtarzać bo dzieckiem nie jest
no z tym właśnie wysiłkiem fizycznym najgorzej bo mój też pracuje fizycznie , stres też źle działa . Muszę pogadać z lekarka żeby mu może też coś przepisała na to , ale to dopiero po wynikach styczniowych . Co do fajek , mój też rzuca i wraca . Zresztą jak ja (nie zjedzcie mnie za to proszę ) . Ciężki bardzo nałóg , ja rzuciłam , wróciłam jak zmarła mi mama po paru miesiącach znowu rzuciłam i teraz znowu palę , wiem że jak zobaczę 2 kreski to od razu przestanę ,bo tak było przy obu biochemach , i wiem że nie powinnam ale to jest takie ciężkie 😔 palę iqosa . Wszystko inne jedzenie , witaminy , alkohol się staram a tutaj jest klapa ... 😔

to myślę że jak ustało to tym bardziej może być coś na rzeczy skoro wczoraj test coś przebijał . Trzymam kciuki dawaj znać 🤞
Nie mogłam od razu odczytać tego testu, dopiero po czasie... bardzo delikatny cień, dużo mniej widoczny niż wczoraj, więc tak naprawdę jakby coś było na rzeczy to kreska byłaby juz pewnie ciemniejsza. No nic czekam, aż się rozkręci okres :)

to UWAGA dziewczyny ! Pełna mobilizacja ! Wszystkie jutro o 13;20 trzymamy mocno mocno kciuki ,nawet te u stóp! 🤞🤞☺️
Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

reklama
A mam takie pytanie do was , czy któraś z was używala globulek z progiem ? Czy ja mogę współżyć przy nich czy nie bardzo ? Wiadomo przed aplikacją bo idzie na noc

Ostatnia edycja:
Do góry