reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Boże jak ja bym chciał już testować ! A na razie muszę czekać do jutra żeby się dowiedzieć czy była owu czy jeszcze nie 😔 z jednejs trony chciałabym żeby było już po i odliczać dni do testowania, a z drugiej strony chciałbym być przed i zorbic ta drożność , ale to jest powalone 😅 czuje co jakiś czas raz jednej raz drugi jajnik , więc chyba coś tam się dzieje , skoro w czwartek na obu były pęcherzyki , oby oby . Mamy w planach że staramy dzisiaj działać , w piątek było dzialane także zobaczymy . Nie chcemy codziennie tylko co 2 dzień , może to wystarczy haha a mam tak mokro od czwartku że jestem pełna podziwu nigdy tak jeszcze nie miałam 😅

dla mnie biel.. A skoro dwa dni temu już widziałaś kreskę to dziś powinna być beta dwucyfrowa i mocniejszy cień 🤔

W każdym bądź razie skoro jesteś 9dpo to jeszcze wszystko się może zdarzyć 🤞
Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokoju 😂😂😂

Gratulacje dziewczyny ☺️ trzymam mocno kciuki 🤞🤞🤞
Miło patrzeć na te Wasze kreseczki 😍
Może jednak i ja zatestuje chociaż nie czuje tego zupełnie 🫣

Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokoju 😂😂😂
chodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.

Jeśli jesteś pewna ciąży i widzisz kreseczki to przecież super :) jutro beta pewnie będzie pozytywna

chodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.

Jeśli jesteś pewna ciąży i widzisz kreseczki to przecież super :) jutro beta pewnie będzie pozytywna
No właśnie moze zwariowałam, ale ja wiem, ze jestem w tej ciazy 🙈

Z teraz test :)

Załączniki

• e8080a0f-00fe-4ca1-85c4-2a7abee61194.jpeg
    e8080a0f-00fe-4ca1-85c4-2a7abee61194.jpeg
    120,8 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry