reklama
Roma_ntiko
Fanka BB :)
Ja byłam na progu dzisiaj. Zobaczymy czy była ta owulacja
Angiee
Też właśnie miałam pisać, że nick znajomyWitaj! Kojarzę Cię z czerwcówek 2022Trzymam kciuki za starania!

Angiee
Czy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okres
Czuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje 

dzika_wiśnia1995
Zaciekawiona BB
Ja bym nie wytrzymała i najpierw zrobiła inny test albo i dwa różne a potem betę, ale to jaCzy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okresCzuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje
![]()

Angiee
Nie mam testów i nie bardzo mam jak dzisiaj wyjść z domuJa bym nie wytrzymała i najpierw zrobiła inny test albo i dwa różne a potem betę, ale to ja![]()

Roma_ntiko
Sikaj jeszcze raz jak spóźnia się okresCzy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okresCzuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje
![]()
Angiee
Gdybym tylko miała na coSikaj jeszcze raz jak spóźnia się okres![]()

dzika_wiśnia1995
Zaciekawiona BB
Tak słyszałam że pinki mają fabryczną kreskę która często gęsto potrafi wyglądać jak kolorowa
Nie mam testów i nie bardzo mam jak dzisiaj wyjść z domuA właśnie nawet w niedzielę, czyli 13dpo na pinku coś było a inny test biały, więc założyłam, że te pinki są fałszyweą fabryczna
reklama
Angiee
No właśnie dlatego je olałam. Chociaż faktycznie kreski robiły się różowe, ale tak po 10-15 minutachTak słyszałam że pinki mają fabryczną kreskę która często gęsto potrafi wyglądać jak kolorowa