Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać piękna kreskę ,także wpisuje co trzeba na 1 stronę i czekamy na wynik betyZrobilam
Ten na dole z dzisiaj, poranny mocz 9dpo
Ten wyżej z wczoraj wieczorem, który widziałyście, 8dpo
widać ! Gratulacje wpisuje na pierwszą stronę i czekamy na piękne przyrostyA u mnie dzisiaj taka sytuacja mam nadzieję że będzie dobrze przyrosty najważniejsze
Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokojudla mnie biel.. A skoro dwa dni temu już widziałaś kreskę to dziś powinna być beta dwucyfrowa i mocniejszy cień
W każdym bądź razie skoro jesteś 9dpo to jeszcze wszystko się może zdarzyć
chodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokoju
No właśnie moze zwariowałam, ale ja wiem, ze jestem w tej ciazychodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.
Jeśli jesteś pewna ciąży i widzisz kreseczki to przecież super jutro beta pewnie będzie pozytywna
zdjęcie z bliska.Z teraz test