reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Boże jak ja bym chciał już testować ! A na razie muszę czekać do jutra żeby się dowiedzieć czy była owu czy jeszcze nie 😔 z jednejs trony chciałabym żeby było już po i odliczać dni do testowania, a z drugiej strony chciałbym być przed i zorbic ta drożność , ale to jest powalone 😅 czuje co jakiś czas raz jednej raz drugi jajnik , więc chyba coś tam się dzieje , skoro w czwartek na obu były pęcherzyki , oby oby . Mamy w planach że staramy dzisiaj działać , w piątek było dzialane także zobaczymy . Nie chcemy codziennie tylko co 2 dzień , może to wystarczy haha a mam tak mokro od czwartku że jestem pełna podziwu nigdy tak jeszcze nie miałam 😅

dla mnie biel.. A skoro dwa dni temu już widziałaś kreskę to dziś powinna być beta dwucyfrowa i mocniejszy cień 🤔

W każdym bądź razie skoro jesteś 9dpo to jeszcze wszystko się może zdarzyć 🤞
Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokoju 😂😂😂

Gratulacje dziewczyny ☺️ trzymam mocno kciuki 🤞🤞🤞
Miło patrzeć na te Wasze kreseczki 😍
Może jednak i ja zatestuje chociaż nie czuje tego zupełnie 🫣

Patrze na zdjecia z córką. Mam dokładnie takie same testy i cienie. I dopiero 11dp miałam betę 20 coś. Więc niekoniecznie dwucyfrowa. Zobaczymy jutro, przejdę się dla świętego spokoju 😂😂😂
chodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.

Jeśli jesteś pewna ciąży i widzisz kreseczki to przecież super :) jutro beta pewnie będzie pozytywna

chodzi mi o to, że jeśli w piątek miałaś kreskę to beta musiałabyć minimum 6 więc dziś już powinna być dwu cyfrowa i kreseczka lekko mocniejszą ale wiadomo my tu widzimy przez telefony.

Jeśli jesteś pewna ciąży i widzisz kreseczki to przecież super :) jutro beta pewnie będzie pozytywna
No właśnie moze zwariowałam, ale ja wiem, ze jestem w tej ciazy 🙈

Z teraz test :)

Załączniki

• e8080a0f-00fe-4ca1-85c4-2a7abee61194.jpeg
    e8080a0f-00fe-4ca1-85c4-2a7abee61194.jpeg
    120,8 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry