Patka2207
Fanka BB :)
tu chyba już coś przebijazdjęcie z bliska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu chyba już coś przebijazdjęcie z bliska.
Dla mnieZ teraz test![]()
Tu masz rozpisane co i jakDla mnieale ja słabo widzę
Dziewczyny, idę w środę na podstawowe badania - morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh, b12. Dorzucić do tego progesteron czy zaczekać aż ginekolog coś powie? Ja się nie znam na innych badaniach niż te podstawowe![]()
Coś przebijaZ teraz test![]()
A w którym dniu cyklu jesteś? Po owulacji? Ile, choćby potencjalnie? Progesteron jest sens badać ok. 7dpo, żeby zobaczyć czy jest wystarczający poziom dla utrzymania ewentualnej ciąży.Dla mnieale ja słabo widzę
![]()
Dziewczyny, idę w środę na podstawowe badania - morfologia, żelazo, ferrytyna, tsh, b12. Dorzucić do tego progesteron czy zaczekać aż ginekolog coś powie? Ja się nie znam na innych badaniach niż te podstawowe![]()
Rozumiem, miałam to samo w maju tego roku. Byłam w ciąży całe 4 dniNie porównuję nawet.. wczorajsza jest z wieczora późnego, ta z dzisiaj z porannego moczu
W związku z tym że dwa miesiące temu byłam całe kilka dni w ciąży to pójdę na betę w poniedziałek i wtorek żeby sprawdzać czy spada, bo w sumie to mnie bardziej interesuje na razie. Nie będę czekać dwa dni do sprawdzania przyrostu. Mam nadzieję że się wyrobię przed pracą..