reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Serduszko - dużo zdrowia dla Mamy, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
my nasze dzieci zaganiamy do góry po 20, tam mycie i przebieranie w piżamy, do łóżek idą koło 20.30 z zasypianiem bywa różnie. Czasem dopiero przed 22. Ale to raczej w weekendy, bo w tygodniu mają standardowo pobudkę o 6-6.30 rano i wymarsz do przedszkola

reklama
Witam sie, podczytuje Was ale nie bardzo mam czas by pisac....
Od piątku mam mame w szpitalu na onkologii..., i mam do ogarnięcia 2 mieszkania i ja w szpitalu, latam jak kot z pęcherzem i ciesze sie ogromnie że juz dziś wychodzi, w końcu uda mi sie ogarnąć moich chłopaków na powrót do szkoły. Przynajmniej moge na siostre liczyc jeśli chodzi o opieke nad moimi szkrabami gdy ja tak biegam, bo mąż w pracy a jak nie w pracy to też lata i załatwia różne sprawy.
Gratuluje Halszka świetnie że bedzie parka <3
Widuje takie wózki u mnie na osiedlu jak te ze zdjecia :) fajne ułatwienie dla rodziców :)

Zdrowia dla mamy ;)

Dziękuję ogromnie.... jak na fakt że miała przez 24h chemie podawana to trzyma się super. Może dlatego że to pierwsza chemia. No w każdym bądź razie będzie dobrze, musi być...

Matka wariatka86 z ciśnieniem nie ma żartów uważaj na siebie i dużo zdrówka.
Dziękuję za słowa wsparcia. Chwilami ciężko mi.. Ale staram się nie załamywać A jak już mi się zdazy to na chwilkę...
Kolorowo nie jest ale nadzieja umiera ostatnia

Dzien dobry:)

Tak korzystam odpoczywam, szkoda ze to nie moja bajka , no ale co zrobic jak trza to trza :hmm:

Mlodsza mnie ciagnie na zakupy bo mówi ze nie ma spódniczek do przedszkola :laugh2: wogole nie ma te 50 sztuk w szafie to pewnie brata :huh: ale nie przegadasz ,nie ma i koniec :-p

Dzien dobry:)

Tak korzystam odpoczywam, szkoda ze to nie moja bajka , no ale co zrobic jak trza to trza :hmm:

Mlodsza mnie ciagnie na zakupy bo mówi ze nie ma spódniczek do przedszkola :laugh2: wogole nie ma te 50 sztuk w szafie to pewnie brata :huh: ale nie przegadasz ,nie ma i koniec :-p

Kobieta nigdy nie ma w co się ubrać :-D Co Ty nie wiesz mamuśka?

@Serduszko1 dużo siły i zdrowia dla mamy.
@Matka_wariatka86 odpoczywaj i korzystaj z L4.
@Halszka wozek dla trojaczkow to dla Ciebie idealna opcja.

Będę kierowała jak autobusem :-D

reklama
@Serduszko1 zdrówka dla mamy, sił wytrwałości dla Waszej rodziny w zamganiu się o zdrowie mamy!

@Matka_wariatka86 uważaj tam na siebie! W zasadzie o Was!

SPANIE w roku szkolnym wszystko mamy ustalone w miarę z góry i wtedy kiedy chodziłam do pracy w wakacje też.
W roku szkolnym najmłodszy ok19.30j uż spał, starsze ok 21. Teraz luz, ja nie wstaje do pracy to wszyscy do 22.

Ps. Któraś chętna do moderowania działu?

Do góry