Halszka_00
Fanka BB :)
Halszka super, że masz taką pomoc! W takim razie i z tym nie bedzie problemu
Moi już śpią ale spokoj
U mnie dopiero przed 20, więc trochę poczekam jeszcze.
O której Wasze dzieci chodzą spać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halszka super, że masz taką pomoc! W takim razie i z tym nie bedzie problemu
Moi już śpią ale spokoj
Moje to do 21 maks już w łóżkach. No chyba, że są upały to wtedy był mega rozpierdziel i chodziły spać 23/24 [emoji33] ale nigdy więcej. Never! [emoji6]U mnie dopiero przed 20, więc trochę poczekam jeszcze.
Parka bliźniąt...fajnie[emoji7]dużo zdrowka, niech rosną maluchy-fasoluchy[emoji38]Cześć dziewczyny Chciałabym się pochwalić, że jestem po wizycie. Na 90% mam dziewczynkę I chłopczyka
Moje to do 21 maks już w łóżkach. No chyba, że są upały to wtedy był mega rozpierdziel i chodziły spać 23/24 [emoji33] ale nigdy więcej. Never! [emoji6]
Halszka - ja miałam dwa podwójne wózki i na spacery chodziłam razem z nianią. Ale zobacz, jaki patent znalazłam
u nas awaryjnie, jeszcze sprawdzał się taki patent:
Zobacz załącznik 892809
Pora o ktorej moje dzieciaki chodzą spać jest zależna od tego czy jest środek tygodnia czy weekend. Mały to zwykle około 19 jest kąpany i po kąpieli usypiam go. Starszak i średniak w tygodniu kapiel i kolacja około 19.30- 20.00. W weekend posiedzę troszkę dłużej, bo zwykle coś oglądają. Nigdy nie dłużej niż do 22.00. Syn mojego szwagra śmieje się z moich dzieciaków, że chodzą za wcześnie spać ale mam to w nosie. Dbamy o to żeby mieć z mezem czas tez i dla siebie i choc troche ciszy wieczorem. Można w skupieniu coś obejrzec w TV, poczytac albo poprzytulac się do siebie i posiedzieć tak chwilkę.U mnie dopiero przed 20, więc trochę poczekam jeszcze.