reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Aniu u Nas z tym mleczkiem jest identycznie. ;-)
A dzis Zuzi dalam pierwszy raz kiwi. :-D Tylko z serkiem waniliowym,bo bylo (jak dla mnie) strasznie kwasne. :-p Smakowalo Jej bardzo. :tak: :-D

reklama
Ryby u nas odpadają - jak pomyślę gdzie one pływać mogły i w czym:-p:no:
Agutko kaszka truskawkowa lepsza jest z Nestle niż z Bobovity - pychota jak lody smietankowo-truskawkowe!:tak::happy:
Kupiłam mleczną kaszkę manne z BoboVity i jest Pycha!:tak:Polecam!

Dzikidzik,dzieki za podpowiedz. ;-) Ja z Nestle widzialam kaszke (pasujaca wiekowo ;-) ) o smaku pomaranczowym,ale przy okazji poszukam tez tej truskawkowej. :-D Ojjj,juz widze te dodatkowe kilogramy u siebie. :shocked2: :baffled: :wściekła/y:

Cleo moja Ola za nic nie weźmie smoka od butli do buzi i tak jest od zawsze. Mleko i piciu dostaje łyżeczką, bo z niekapka jeszcze się nie nauczyła, trochę to upierdliwe jest ale można się przyzwyczaić.

Oli bardzo smakuje rozdziabdziany ziemniaczek i duszony kurczaczek. Jutro spróbuję jej zrobić klopsika, do tego kartofelek i kawałek kalafiorka. dostanie pierwszy dorosły obiadek:-)

Kiedyś jak byłyśmy w gościach zapomniałam wziąć dla Mai zupkę, a na obadek mieli brokuły, marchewkę, ziemniaczka!:happy: Pomyślałam luzik - rozgniotłam widelcem:tak:, dodałam masełko:tak: Wyciągała sobie z buzi rękami i ściągała ślinik mądrala!:baffled::no::dry:
Agutko ja zawsze dopijam wszelakie kaszki po Majeli, zadnym smakiem niepogardzę!:zawstydzona/y::-D;-)
Magda jak bym miała wszystko dawać Mai łyżeczką to bym chyba oszalała!:-D:tak:Ola sie w smoczki bawić niebedzie dorosła kobitka już jest!:cool2::blink::-);-)

reklama
Renne ja to kiedyś chciałam zamówic takie soczkowo-kaszkowe jadło dla Mai w intenecie w jakimś sklepie internetowym najchętniej z dostawą gratis;-), bo jak widzę, co u nas w sklepie jest to :wściekła/y::angry::wściekła/y::no::angry::wściekła/y::no: no i ceny :szok:

Do góry