reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Aniu u Nas z tym mleczkiem jest identycznie. ;-)
A dzis Zuzi dalam pierwszy raz kiwi. :-D Tylko z serkiem waniliowym,bo bylo (jak dla mnie) strasznie kwasne. :-p Smakowalo Jej bardzo. :tak: :-D

reklama
Ryby u nas odpadają - jak pomyślę gdzie one pływać mogły i w czym:-p:no:
Agutko kaszka truskawkowa lepsza jest z Nestle niż z Bobovity - pychota jak lody smietankowo-truskawkowe!:tak::happy:
Kupiłam mleczną kaszkę manne z BoboVity i jest Pycha!:tak:Polecam!

Dzikidzik,dzieki za podpowiedz. ;-) Ja z Nestle widzialam kaszke (pasujaca wiekowo ;-) ) o smaku pomaranczowym,ale przy okazji poszukam tez tej truskawkowej. :-D Ojjj,juz widze te dodatkowe kilogramy u siebie. :shocked2: :baffled: :wściekła/y:

Cleo moja Ola za nic nie weźmie smoka od butli do buzi i tak jest od zawsze. Mleko i piciu dostaje łyżeczką, bo z niekapka jeszcze się nie nauczyła, trochę to upierdliwe jest ale można się przyzwyczaić.

Oli bardzo smakuje rozdziabdziany ziemniaczek i duszony kurczaczek. Jutro spróbuję jej zrobić klopsika, do tego kartofelek i kawałek kalafiorka. dostanie pierwszy dorosły obiadek:-)

Kiedyś jak byłyśmy w gościach zapomniałam wziąć dla Mai zupkę, a na obadek mieli brokuły, marchewkę, ziemniaczka!:happy: Pomyślałam luzik - rozgniotłam widelcem:tak:, dodałam masełko:tak: Wyciągała sobie z buzi rękami i ściągała ślinik mądrala!:baffled::no::dry:
Agutko ja zawsze dopijam wszelakie kaszki po Majeli, zadnym smakiem niepogardzę!:zawstydzona/y::-D;-)
Magda jak bym miała wszystko dawać Mai łyżeczką to bym chyba oszalała!:-D:tak:Ola sie w smoczki bawić niebedzie dorosła kobitka już jest!:cool2::blink::-);-)

reklama
Renne ja to kiedyś chciałam zamówic takie soczkowo-kaszkowe jadło dla Mai w intenecie w jakimś sklepie internetowym najchętniej z dostawą gratis;-), bo jak widzę, co u nas w sklepie jest to :wściekła/y::angry::wściekła/y::no::angry::wściekła/y::no: no i ceny :szok:

Do góry